folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Gnome"A Yeni Yaklaşımlar! (Ubuntu"Nun Gelecekteki Arayüzleri)

Gnome"A Yeni Yaklaşımlar! (Ubuntu"Nun Gelecekteki Arayüzleri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçenlerde yapılan Boston 2008 GUIHackfest'te ortaya atılan pencere yönetimi fikirleri oldukça yenilikçi görünüyor. Sanırım KDE nin atağına güzel bir cevap verme niyetindeler. Bir bakın derim:

overlay_mode.png

fuser_actions_menu.png

appmenu_creativeapps-flatlist.png

yazının ve resimlerin tamamı: http://live.gnome.org/Boston2008/GUIHackfest/WindowManagementAndMore

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    ubuntuyu sipariş etmştim bendekide şans ya cd bozuk çıktı tekrar etsem gelirmi ki

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

xfce rulaz :W

ama güzel gözüküyor :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Kubuntu'yLa Opensuse'yLe Pardus'La KDE'ye aLıştıktan sonra Gnome biraz garip geLiyor ki zaten Kde 4.x serisinden sonra gnome ne yapsa yetişemeyeceğini düşünüyorum.

Bkz: http://www.kde.org/screenshots/

Birde Şu CD İsteme oLayında Herhangi bir ücret ödeniyor mu kargo gümrük vs.. ve ne kadar sürede geLiyor ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gnome herzaman sadelikle kolay kullanılabilirliği ön planda tutuyor, zaten masaüstü dediğin kolay kullanılabilir bişii olması gerek. benim için herşeyi herzaman elimin altında rahatça bulabilmemi sağlıyo. kde biraz daha fazla değişken içeriyo oluşundan daha fazla göz yorucu olabiliyor (benim için=) zaten masaüstü gnome olmuş, kde olmuş, xfce olmuş farketmez, kullancak adam X açmadan bile kullanır. Yani linuxun hertürlü gideri var :D bundan sonrası tasarım, şıklık, prestij olcaktır.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    ubuntu gnomenin rahatlığını vermiyor. gnome kdeye nazaran (3.5.x) daha iyidir performans tüketimi. tabi iyi bir dağıtım seçerseniz ubuntu bu konuda bana iyi gelmiyor. yakın zamanda sanırım pardus 2009 gnome ilede gelebilirmiş yinede bi denemek lazım. ama kde herzaman babadır tabi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Pardus iyi güzel hoşta daha 64 bit sürüm bile çıkarmadılar. O konuda çok aptalca bir dağıtım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 1961 Toplam Mesaj: 7