Go Daddy'den Aldığım Fakat Kullanmadığım Resellerımı Satıyorum
-
Merhabalar dostlar. Başlık biraz uzun oldu farkettim ama durum kısaca öyle. 1 ay kadar önce bir proje için acele ettik ve gittik godaddy'ye verdik 95$ aldık bi reseller fakat kullanmak nasip olmadı. Bize yar olmadı bu hosting. Dedik bizde ucuza satalım bu arkadaşı.
Bizimkinin özellikleri şunlar :Label Name Attributes Unit
PriceToday's PriceQty Extra Disc.Total Price42122-1 Hosting - Grid - Ultimate - Windows - 1 year (recurring) $170.88 $95.88 1 $.00 $95.88 Length: 1 Period(s)Biz 95$ a aldık. İsteyen arkadaşların tekliflerini bekliyorum.
-
reseller dediğiniz şey istediğin kadar domain barındırabiliyosun galiba doğrumuyum dostum.?
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
reseller dediğiniz şey istediğin kadar domain barındırabiliyosun galiba doğrumuyum dostum.?
-----------------------------yok hoca hosting e benzio :|
Hosting - Grid - Ultimate - Windows -
-
beykozlu57 bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
-----------------------------hmm. dicektim madem sınırsız bi hostingin war hayrına millete hosting ver. (:
-
CEO bunu yazdı:
beykozlu57 bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
-----------------------------hmm. dicektim madem sınırsız bi hostingin war hayrına millete hosting ver. (:
-----------------------------reseller hostingse verir de domain işi yaş :D
-
İstediğin kadar hosting ekleyebiliyorsun hocam. Grid Hosting bu.
-
hocam ortalıkta asp script yokki. Php olsaydı şimdiyeli ekmek peynir gibi satmıştın. :)
He bi sitem war ama hostum yok aslında hayrına bana verebilirsin istersen. ama param yok malesef. :(