Go Pro Hd Hero 2 İçin Program
-
arkadaşlar motor için aldım bu meletten dün.bugün gelecktide 30 ağustos nedeniyle ups kargomuz! getirirse kullanacazda.mesela ben videoları nasıl editleyebilirim.arabaların hatalarını paylaşacağım ama plakaları gözükmesin istiyorum.ya da arada küfretcem oraları nasıl"bip"leriz.
hiç olmadı bazı yerleri kesmek filan isteyeceğim kolay kullanılan bir program varsa link verirseniz türkçe olursa süper olur.saygılar
-
güncel
-
sony vegas pro kullanabilirsin
-
lalada bunu yazdı
sony vegas pro kullanabilirsin
daha kolay türkçe filan program var mı? çözemedim bunu
-
beleş programlarla da yapabilirsin
ama her türlü uğraşıcaksın kaçarı yok :)
mesela hareket halindeki bir görüntüde plakayı altyazı programıyla bile (Aegisub) kare kare üzerini kapatabilirsin
saydamlıgını ayarlarsn vs ama işte uğraştırır :)
biip sesi de şöyle, bulursun bi bip sesi netten, avisynth kodlamasını öğrenirsin aşağı yukarı şöyle bir şey olur kod
video=directshowsource("video.avi",fps=23.976,convertfps=true).converttoyv12.SSRC(44100)
bipsesi=directshowsource("123.mp3").SSRC(44100)
v1=video.trim(0,500)
biplenecek_yer=video.trim(501,600).killaudio
biplenecek_yer=audiodub(biplenecek_yer,bipsesi)
v2=video.trim(601,0)
return (v1++biplenecek_yer++v2)
her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır binbür türlü yöntem geliyo aklıma bu da onlardan biri
bir tavsiye daha, editleme yaparken hız açısından Loseless Codec'ler kullan (Lagarith tavsiyemdir)
-
Daft bunu yazdı
beleş programlarla da yapabilirsin
ama her türlü uğraşıcaksın kaçarı yok :)
mesela hareket halindeki bir görüntüde plakayı altyazı programıyla bile (Aegisub) kare kare üzerini kapatabilirsin
saydamlıgını ayarlarsn vs ama işte uğraştırır :)
biip sesi de şöyle, bulursun bi bip sesi netten, avisynth kodlamasını öğrenirsin aşağı yukarı şöyle bir şey olur kod
video=directshowsource("video.avi",fps=23.976,convertfps=true).converttoyv12.SSRC(44100)
bipsesi=directshowsource("123.mp3").SSRC(44100)
v1=video.trim(0,500)
biplenecek_yer=video.trim(501,600).killaudio
biplenecek_yer=audiodub(biplenecek_yer,bipsesi)
v2=video.trim(601,0)
return (v1++biplenecek_yer++v2)
her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır binbür türlü yöntem geliyo aklıma bu da onlardan biri
bir tavsiye daha, editleme yaparken hız açısından Loseless Codec'ler kullan (Lagarith tavsiyemdir)
bu haberlere olan bu kadar zor mu :D ya sesi tamamen keserim programlardan ama plaka olayını nasıl çözeceğiz ki ? ya da açık mı kalsın bir şey olmaz her halde ama sonuçta bazı yerleri kesmeliyim yolda birini görürüm orayı filan
-
hoca adobe after effect var sölediğin şeyler için basit anlatımlı vidolarda var int. de eski versiyonlarından birine bak türkçe dil desteğide var die biliyom ben yeni vers. olanlarda olmaya bilir ama sölim acayip ram yiyio bilgyarın basit bi bilg. ise çok kasar sölim
-
after effect değil, adobe premiere bu işler için :)
ayrıca o videoları youtube da channel da paylaşıcaksan takipcin olurum :)
-
Yahoo bunu yazdı
adamın dediği doğru premiere tam uygun senin için.
Bu arada adam almış kullanmış programınıda bulmuştur herhalde neden upladı ki konu :)
-
Ar0fer bunu yazdıYahoo bunu yazdı
adamın dediği doğru premiere tam uygun senin için.
Bu arada adam almış kullanmış programınıda bulmuştur herhalde neden upladı ki konu :)
edepsizpenguen uplamış hocam :) anasayfadan gördümde girdim, açıkcası tarihe de dikkat etmemiştim.