Go Pro Mu Yoksa Nikon D90 Mi ?
-
amacim hem kaliteli resim cekmek hemde video cekmek hangisini onerirsiniz ?
-
Go pro ile ne resmi cekicen anlamadim yoksa dslr kadar iyi mi ceker oldular
-
hocam go pro ya lens takamazsın f/p 50 mm f1.8 olan mükemmel lensi bile takamazsın üzülürsün.
gopro aksiyon kamerası. yani eğer koşuşturmalı videolar çekmeyeceksen gopro almak mantıksız. (ki dslr için tbt de biri satıyordu el tutacağı. acayip titreşim önleyici birşeydi.)
o yüzden dslr al keyfine bak
-
hocam su altında, hava aracına bağlayarak, kafana bisiklete takıp dağa bayıra gitmeyeceksen yani adı üstünde aksiyona bulaşmayacaksan go pro alman anlamsız. aynı paraya nikon al. ama ben aksiyon macera adamıyım diyorsan kesinlikle go pro al mütiş keyifli bişey. hatta go pro 4 black edition al slowmotionlar filan süper olur.
en güzeli paran varsa 2 sinide almak, o ayrı :D
-
Su alti,hava araclari,motosiklet,bisiklet,kosu,tirmanis ve benzeri sporlar icin hero 2 3 3+ 4 serisi candir.Sony action cam,contour gibi markalara da bakabilir sony action cam motosiklet icin biraz daha uygun gibi.
ben de su an icin hero 2 ve 4 black var.Aralarinda aman aman bir fark yok gunduz cekimlerinde.Ben profesyonel.anlamda kullanmadigim icin sorun yok 2 imis 4 Mus.Ama profesyonel olarak kullanacaksan 4 black derim.
Dedigim gibi motosiklet icin sony i bi arastirabilirsin.
-
Tabiki Nikon. Ama gopro benzeri sağlam ürünler var. Yurtdışı sitelerinden uygun fiyata kaliteli ürünler bulabilirsin. Bi arkadaşım almıştı. !50 lira civarında birçok aparatı vardı. Herikisini de kullandım. Taşıma, kullanış vs. gibi etkenleri göz önünde bulundurman gerek.
-
amaca göre almak daha mantıklı ne iş için kullanacaksan ona göre al.
-
yav ikisinin ne alakası var :S
-
PsychoDawn bunu yazdı
yav ikisinin ne alakası var :S
aynı soruyu sormak için girdim :)
-
yenı konu acmadan 2000-2500 tl civari bı prof foto makınesı alacagım hangısını onerırsınız veya amerıkaya gıdınce oradanmı alayım ?
-
Canon 600d
15-55 lens
70 300 lens
Tripod
Orjinal çanta
8+16 gb iki adet hafıza kartı
Şarj aleTi
Dahil 1300 tl ye verebilirim hocam isteyen olursa