Go Pro(Be Hero) HD2 Headcam
-
selamlar; go pro diye bi markanın headcamleri var. videolarını felan izledim hd kalitesine hayran kaldım. sitede outdoor için 299$ gibi bi fiyat vermişler. almayı düşünüyorum bu aletten. ama aynı performansı alabilir miyim bilmiyorum benim aldığım aynı aletle mi çekilmiş videolar. daha önce duyan yada kullanan yada bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?
burda da bi videosunu veriyim elektronik müzik sevenler eminimki müzikle videoda ki ahenke bayılıcaklar zaten bu reklam videosundan sonra aşık oldum alete
-
bi arkdasin var baya memnun bide go pro headcam icin en iyisi galiba
-
Bi ara bizde almayı düşünüyoduk, tuzlu geldi. Titreşim önleyicisi baya iyi dahili ekranı olmasıda bence büyük bi artı, bir kaç modeli var ama tek değişen yanında gelen aparatlar galiba
-
ADSIZ bunu yazdı:
-----------------------------Bi ara bizde almayı düşünüyoduk, tuzlu geldi. Titreşim önleyicisi baya iyi dahili ekranı olmasıda bence büyük bi artı, bir kaç modeli var ama tek değişen yanında gelen aparatlar galiba
-----------------------------ben almayı kafaya koydum iş bakıyorum paramı direkt olarak buna ayırcam videodan sonra adrenalin spor hastası oldum zaten eğer dokuz eylülün paraşüt klubü felan benzer bişey varsa yazılcam o kanatlı elemanlar gibi havada süzülebilmek için paraşütten başlanıyomuş sanırsam :D
evet dışarısı,su,hava gibi şeylerle değişiyo gelen ekipmanlar fiyatlar aynı ama bunuda nerde bulucam bilmiyorum bi eleman ben getiririm 50$ dedi çinden dimi diyince evet dedi içimden siktir git desemde yok abi neyse dedim :D
-
Ankarada erdoğanlar bisiklet var, ben ilk orda gördüm adam bayiliğini almış
http://www.erdoganlarbisiklet.com/v2.0.2/gopro-kamera-sistemleri.html
geçen sene 600-700 lira arası bi fiyat söylemişti ama şimdi orda yazan fiyat biraz daha yüksek
spor malzemeleri satan sitelerde de var, yurt dışından alma işini de biraz araştırmıştıp pek bi fiyat farkı olmuyo + garanti sorunu var
-
Profesyonel olmayan , bestbuy gibi magazalarda satilan fotograf makinalari megapixel olarak 10-14 civarinda oluyor , profesyonel cekimlerde ise onemli olan mercek deniliyor , iyi mercekli ve 8 megapixel bir tane ile normal mercekli 14 megapixel bir tanesinin fiyati ayni olsa hangisi daha iyi cekim yapacaktir ? Yani alirken megapixelin rakamla ifadelerinden 14 olaninin 8 olandan daha ayrintili cektigini anlayabiliyoruz , hangi mercegin hangi mercekten daha iyi cekim yapabildigini nasil anliyoruz ? Biraz bu konulari anlatabilirmiydiniz ?
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Profesyonel olmayan , bestbuy gibi magazalarda satilan fotograf makinalari megapixel olarak 10-14 civarinda oluyor , profesyonel cekimlerde ise onemli olan mercek deniliyor , iyi mercekli ve 8 megapixel bir tane ile normal mercekli 14 megapixel bir tanesinin fiyati ayni olsa hangisi daha iyi cekim yapacaktir ? Yani alirken megapixelin rakamla ifadelerinden 14 olaninin 8 olandan daha ayrintili cektigini anlayabiliyoruz , hangi mercegin hangi mercekten daha iyi cekim yapabildigini nasil anliyoruz ? Biraz bu konulari anlatabilirmiydiniz ?
-----------------------------o daha çok çekmek istediğin şeye ve mercek kalitesine göre değişir.genelde keskinliğe önem verilir objektiflerde
edit: yazmayı unutmuşum diyafram aralığı geniş olan lensler iyidir benim gözümde bir lens f.14-22 arasındaysa tapılır ona :D,nekadar çok ışık okadar iyi.
-
sahsen kulaniyorum. kulanabilecegin ve bualbilecegin en kaliteli ve en muthis kameradir. rahatlikal tavsiye ederim ;) goprolar muthis 2k genis aci goruntu alabiliyorlar.