Goalunited Paf Takımı ?
-
Arkadaşlar goalunitedta paf takımını nasıl adam etcem? ne kadar bütçe ayırırsam ayırayım hep farkla yeniliyor. bilen varsa yardım etsin çıldırcam :D
-
saçı sakalı kes ssk lı bi işe gir
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:D:D süperdi
-
değerlendirmeden son hafta oynayan oyunculardan düşük yıldızlı oyuncuları kov.yerine gelen oyuncuların yıldızlarını her hafta kontrol et.yüksek yıldızlı oyuncular çıktığı zaman gözlemlemeye başla.bir de +50 paf takım antrenör bul.benim as takımda altyapıdan olmayan 2-3 oyuncu var gerisi pafdan yetişme.

bu benim altyapı fakat bu aralar pek iyi oyuncu çıkaramıyorum.

bu da değerlendirme görüntüsü

as takımım.kırmızı noktayla işaretliler altyapıdan yetişme.yani neredeyse takımı pafdan kurdum.son 4 sezonda paf liginde sadece 1 yenilgi ve 1 beraberliğim var.
-
Clostridium bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------:D:D süperdi
-----------------------------:D:D:D goalunited oynayan çok varmı müdir/mürideler arasında şaşırdım böyle başlık görünce:)
-
KHarOn bunu yazdı:
değerlendirmeden son hafta oynayan oyunculardan düşük yıldızlı oyuncuları kov.yerine gelen oyuncuların yıldızlarını her hafta kontrol et.yüksek yıldızlı oyuncular çıktığı zaman gözlemlemeye başla.bir de +50 paf takım antrenör bul.benim as takımda altyapıdan olmayan 2-3 oyuncu var gerisi pafdan yetişme.

bu benim altyapı fakat bu aralar pek iyi oyuncu çıkaramıyorum.

bu da değerlendirme görüntüsü

as takımım.kırmızı noktayla işaretliler altyapıdan yetişme.yani neredeyse takımı pafdan kurdum.son 4 sezonda paf liginde sadece 1 yenilgi ve 1 beraberliğim var.
saolasın hocam@ Pisibaliqi
emekli sandığı forever :D