folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Göbeğini Kaşıyan Adam! :)

Göbeğini Kaşıyan Adam! :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

22 Temmuz seçimlerinin öncesinde halka tepeden bakış ve hakareti yansıtan 'göbeğini kaşıyan adam' tabiri, yepyeni bir boyut kazanıyor.

Herkesin kendisiyle ilgili yazıp çizdiği göbeğini kaşıyan adam, nihayet suskunluğunu bozuyor. www.gobeginikasiyanadam.com sitesi yakında yayına giriyor.

Site kendisini göbeğini kaşıyan adam olarak niteleyen ve Türkiye'de jakoben, seçkinci elitistlere mizahi üslubuyla yanıt vermek isteyenlerin buluşma adresi olacak.

Siyasi ve sosyal hayatın trajikomik renklerinin yer alacağı belirtilen sitede, göbeğini kaşıyan okuyucu yorumlarına özel bir önem verilecek. En güz okuyucu yorumu günün yorumu köşesinde değerlendirilecek. Sitede gazetelerde yer alan en güzel makale ve yorumlar ve Türkan abla dert dinliyor köşesi de yerini alacak. www.gobeginikasiyanadam.com hafta sonu yayına girecek..

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

alala işleri güçleri yok illa saçma sapan şeyler yapcaklar sitesinde Göbeği kaşımaya devam yazıo göbek kaşımaya devam edilseydi bazı şeyler değişmezdi. (Not: Hemen ne değişti die atlamayın etrafınıza bakın.) ...  :

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Enteresanmış,ismi biraz itici geldi bana...

Evet ekonomiye bakacak olursak bişeyler değişti..Ekonomi falan kalmadı,o kadar değiştiki komple ortadan kalktı :D

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    protest amaçlı bir site gibi duruyor ama projeyi beğendim gerçekten...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Bekir Coskun un gobegini kasıyan adam derken ne demek istedigini anlayamıyormusunuz yoksa kasti bi davranıs mı. İlla bole boqlarla provakatorluk yapıp halkı iyice zehirleyeceksiniz. Sadece Allah belanzı versin diorum

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    ay coştu bu salaklar ipini koparan site açıyo :) genç tikkyler rahatsız götünü kaşıyan adam, bizde yapalım bişeyler dashaqini sallayan vatandaş.. sopalık hepsi sopalık :D

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------
    ay coştu bu salaklar ipini koparan site açıyo :) genç tikkyler rahatsız götünü kaşıyan adam, bizde yapalım bişeyler dashaqini sallayan vatandaş.. sopalık hepsi sopalık :D

Ablam dun ilk kez kufreden muride gordum dedim bugun dahada ileri...Korkuom walla yarın da ana bacı/dayı soveni cıkacak, Ayrıca nikde enteresan.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı:

alala işleri güçleri yok illa saçma sapan şeyler yapcaklar sitesinde Göbeği kaşımaya devam yazıo göbek kaşımaya devam edilseydi bazı şeyler değişmezdi. (Not: Hemen ne değişti die atlamayın etrafınıza bakın.) ...  :

artı 10 milyon yokmu artıran yoksa sen renemisin :D 

Hoşgörü
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    gkhn759 bunu yazdı:

bang-bang bunu yazdı:

Ablam dun ilk kez kufreden muride gordum dedim bugun dahada ileri...Korkuom walla yarın da ana bacı/dayı soveni cıkacak, Ayrıca nikde enteresan.

küfüre nasıl alışılıyo sizin yüzünüzden alışılıyo sokakta her adam üç kelime 1 a.q. a.q. herkes küfür ediyor bende kızıyordum patron işten kovmuş sinir küpüyüm çıkarken buna bir döndüm ben senin a.q dedim yüzü maymun gibi oldu oh bi rahatladım güzel bişey ya strese iyi geliyo trafik kapalı arkadan minübüs korna çalıyo salak sanki yol var gidicek bi küfür edersin susar, karşılık verirse dümdüz git şoka uğrasın polis gelirse ağlarım yine o suçlu olur icadedene kurban. yalnız bu a.q. hoşuma gitmiyo herkes g.q. g.q. dese hoşunuza gidermi alınmamaya çalışıyosun güzel bişe değil kullanmayın bunu g.q.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    bang-bang bunu yazdı:

küfüre nasıl alışılıyo sizin yüzünüzden alışılıyo sokakta her adam üç kelime 1 a.q. a.q. herkes küfür ediyor bende kızıyordum patron işten kovmuş sinir küpüyüm çıkarken buna bir döndüm ben senin a.q dedim yüzü maymun gibi oldu oh bi rahatladım güzel bişey ya strese iyi geliyo trafik kapalı arkadan minübüs korna çalıyo salak sanki yol var gidicek bi küfür edersin susar, karşılık verirse dümdüz git şoka uğrasın polis gelirse ağlarım yine o suçlu olur icadedene kurban. yalnız bu a.q. hoşuma gitmiyo herkes g.q. g.q. dese hoşunuza gidermi alınmamaya çalışıyosun güzel bişe değil kullanmayın bunu g.q.

Ablam sen cozmussun olayı ne diim kufrederim ama aglarımda+++, ayrıca son cumlendeki konudan alınman gereksiz cunku biz bunu sadece kotu bi hakaret olarak kullanıoz yani yazarken yada solerken sadece soyluoz o alamını dusunmuoz..

Toplam Hit: 1380 Toplam Mesaj: 10