God İs An Astronaut

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bilmiyorum bu grubu aranızda bilen var mı irlandalı post rock grubu ve çok natural ve mükemmel anlam değeri olan klipler ve onlara yakışır parçalar yapıyorlar bi videosu çok hoşuma gitti sakin kafayla harika gidiyor gecenin köründe BarışaRock'ta aval aval şarap içerek dinlediğim gruptr sizlerlede paylaşiim dedim..
    http://www.youtube.com/watch?v=uevKxa6sjFA

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    Etkileyici bi grup..derinlerden =) saolasın lemuria..

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    güzel grupa benzio ama tarzım değil

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

evet güzel gruptur; akşam saatleri iyi gider, ama şarkılarını bulmak zor iştir...şahsen benim için çok zor olmuştu, belki şimdi daha kolaydır :D

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 4