God Of War Crack ( İstek )
-
oyunu indirdim ama dosyanın içinden crack çıkmadı arşivinden olan varsa up edebilirmi ?
-
Hocam indirdiğin oyun pc için mi ? Eğer öyleyse bence hiç crackini aramadan sil. Neden dersen, uzun zaman önce cd'sini satın almıştım ps2 oyununu pc için çevirmişlerdi sendeki de öyledir çünkü o oyunun pc versiyonu yok. Ve aşırı kalitesizdi çok donuyordu ve menü yazıları yazmıyordu.
-
GusFring bunu yazdı
Hocam indirdiğin oyun pc için mi ? Eğer öyleyse bence hiç crackini aramadan sil. Neden dersen, uzun zaman önce cd'sini satın almıştım ps2 oyununu pc için çevirmişlerdi sendeki de öyledir çünkü o oyunun pc versiyonu yok. Ve aşırı kalitesizdi çok donuyordu ve menü yazıları yazmıyordu.
yok yani hocam ?
-
zamazingo bunu yazdıGusFring bunu yazdı
yok yani hocam ?
CD'yi geri vermiştim hacı yok malesef
-
pc için olanını ilk defa gördüm hocu
-
sony nin oyunu hoca o.
arkadaşların dediği gibi sony pc için çıkarmadı tabikide satış politikası olarak.
sadece ps için. kalitesizdir sil gitsin.