Godaddy Cancellation Confirmation Problemi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

merhabalar,

bugun godaddy hosting panelini kurcalarken, yanli$likla bir domain secip "cancel account" a tikladim ve hosting silindi. bana "Cancellation Confirmation" ba$likli bir mail gonderdiler, eger yanli$likla yaptiysaniz geri donu$ yapin duzeltelim diye.

bende godaddy'e mail gonderdim,yanli$likla sildim diye ama bana verdikleri cevap cok ilginc oldu. tekrardan hosting almaniz gerkiyor diyor.ba$ina boyle bir$ey gelen var mi? ne yapmam gerekiyor?

ayrica bu cancel account ne kadar aptalca bir buton, insan neden parasiyla aldigi hizmeti silmek istesin anlamadim yaw. 

nox...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

bi yanlışlık vardır ücretsiz olarak hesabı geri yükleyebilirler.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

yaa yanli$lik olmasi lazim ama 3 kere mail attim, verdikleri cevap ayni.

telefon acsam faydasi olur mu, telefon destek hatti nasil godaddy'nin biliyor musunuz? 

nox...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    belkim senin attın mesaja konu ile alakası olmayan biri yada kafası danık bi adam bakmıştır ayrıntılı anlattınmnı sorunu yada doru anlattınmı ?

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

benim attigim mail:

I canceled this (xxxx.NET) hosting accidentally. Please don't care the cancellation and keep this domain on my panel.

verdikleri cevap:

Thank you for contacting Online Support. In regards to your question concerning your hosting account, unfortunately, if a hosting account is cancelled within our system,it cannot be reversed. You would need to purchase a new hosting account, set it up, and upload all site content. We regret any inconvenience this may cause.

resmen cildiracam ya, 1 saat once yine yazdim, 2dk. once yine ayni cevabi gonderdiler.

1hafta once, 1 yillik hosting paketini uzatmi$tim, hosting gitti. (domain yerinde duruyor.)
    parasini verdigim hostingi kafa dalgin diye, sildim ve tekrar geri alamiyorum.

nox...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    sözleşlemye i accept diyorsun uzun bir inglizceyazı olduğundan dikkat ta etmiyorsun belki orada hesaınızı silerseniz bunun geri dönüşü yok diyebir madde vardır o yüzden hiç bir şey yapamayabilirsin

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hocam o zaman ödediğin hosting ücretinin sana geri ödenmesini iste, ben öyle birçok paramı godaddyden geri aldım hesabımı iptal ettikten sonra.

diyeceksinki mailde: iptal ettiğim hosting hesabı için yatırdığım ücreti bana geri ödeyin, yani refund edin diyeceksin ama refund kelimesini kesin kullan çünkü onlar iptal edilen hesap için geri ödeme yapılmasına "Refund" diyolar.

I canceled this (xxxx.NET) hosting accidentally. Please refund my hosting payment, i need to purchase a new hosting account.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek
    te$ekkur ederim, dediklerini yaptim, geri donu$ bekliyorum $uanda, sonucu yazarim yine buraya.

nox...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

@stillalive

tesekkurler hocam, parayi iade ettiler.

aynı sıkıntıyı ya$ayacak ki$iler olursa stillalive'in dedigini yapsinlar ;)) 

nox...!
Toplam Hit: 1987 Toplam Mesaj: 9