Godaddy Cancellation Confirmation Problemi?
-
merhabalar,
bugun godaddy hosting panelini kurcalarken, yanli$likla bir domain secip "cancel account" a tikladim ve hosting silindi. bana "Cancellation Confirmation" ba$likli bir mail gonderdiler, eger yanli$likla yaptiysaniz geri donu$ yapin duzeltelim diye.
bende godaddy'e mail gonderdim,yanli$likla sildim diye ama bana verdikleri cevap cok ilginc oldu. tekrardan hosting almaniz gerkiyor diyor.ba$ina boyle bir$ey gelen var mi? ne yapmam gerekiyor?
ayrica bu cancel account ne kadar aptalca bir buton, insan neden parasiyla aldigi hizmeti silmek istesin anlamadim yaw.
-
bi yanlışlık vardır ücretsiz olarak hesabı geri yükleyebilirler.
-
yaa yanli$lik olmasi lazim ama 3 kere mail attim, verdikleri cevap ayni.
telefon acsam faydasi olur mu, telefon destek hatti nasil godaddy'nin biliyor musunuz?
-
belkim senin attın mesaja konu ile alakası olmayan biri yada kafası danık bi adam bakmıştır ayrıntılı anlattınmnı sorunu yada doru anlattınmı ?
-
benim attigim mail:
I canceled this (xxxx.NET) hosting accidentally. Please don't care the cancellation and keep this domain on my panel.
verdikleri cevap:
Thank you for contacting Online Support. In regards to your question concerning your hosting account, unfortunately, if a hosting account is cancelled within our system,it cannot be reversed. You would need to purchase a new hosting account, set it up, and upload all site content. We regret any inconvenience this may cause.
resmen cildiracam ya, 1 saat once yine yazdim, 2dk. once yine ayni cevabi gonderdiler.
1hafta once, 1 yillik hosting paketini uzatmi$tim, hosting gitti. (domain yerinde duruyor.)
parasini verdigim hostingi kafa dalgin diye, sildim ve tekrar geri alamiyorum. -
sözleşlemye i accept diyorsun uzun bir inglizceyazı olduğundan dikkat ta etmiyorsun belki orada hesaınızı silerseniz bunun geri dönüşü yok diyebir madde vardır o yüzden hiç bir şey yapamayabilirsin
-
hocam o zaman ödediğin hosting ücretinin sana geri ödenmesini iste, ben öyle birçok paramı godaddyden geri aldım hesabımı iptal ettikten sonra.
diyeceksinki mailde: iptal ettiğim hosting hesabı için yatırdığım ücreti bana geri ödeyin, yani refund edin diyeceksin ama refund kelimesini kesin kullan çünkü onlar iptal edilen hesap için geri ödeme yapılmasına "Refund" diyolar.
I canceled this (xxxx.NET) hosting accidentally. Please refund my hosting payment, i need to purchase a new hosting account.
-
te$ekkur ederim, dediklerini yaptim, geri donu$ bekliyorum $uanda, sonucu yazarim yine buraya.
-
@stillalive
tesekkurler hocam, parayi iade ettiler.
aynı sıkıntıyı ya$ayacak ki$iler olursa stillalive'in dedigini yapsinlar ;))