Godaddy Domain Webmail İlişkisi Nasıl Yapılıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Bu kodumunun godaddy denen firmasından ucuz diye domain alma hatasına düştüm. Herkes öve öve bitiremiyor bu kodumunun firmasını ben de söve söve bitiremiyorum saatlerdir kurduğum alan adının webmail girişini açamadım. Kendi hostingim üzerindeki webmaili kullanıcam alt tarafı bunu blokluyor bu gavatlar. Nasıl ayarlanıyor bu? 

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam maili host panelinden açmıyor musun ? webmail.domain.com yazınca girmiyor mu , sitenin adını söylermisin

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

girmiyordu ping de almıyordu mail forward kurayım dedim öyle bi zımbırtı varmış godaddyde mx hatası verdi o da silip iptal ettim webmail aktif oldu anında.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

girmiyordu ping de almıyordu mail forward kurayım dedim öyle bi zımbırtı varmış godaddyde mx hatası verdi o da silip iptal ettim webmail aktif oldu anında.

Şuan hallettin mi sorunu ben anlıyamadım.

küfrederiz villalara kulübeden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

evet hallettim dediğim gibi godaddydeki email zımbırtısını karıştırırken hiç olmadı forward yapayım dedim free mail forward falan bişeyler yazmışlar oraya onu karıştırdım mx hatası verdi sonra iptal ettim akabinde webmail açıldı sorunsuzca. Ne alakası var bilmiyorum artık.

Toplam Hit: 1034 Toplam Mesaj: 5