folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Godaddy E Mysql Db Nasıl Yükleyebiliriz?

Godaddy E Mysql Db Nasıl Yükleyebiliriz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar godaddy de site var yedeklediğimiz db yi .gz formatında geri yükleyemiyoruz zip le de geri yükleyemiyoruz geçersiz format diyor ikisine de sql haliyle yüklemeyi denesek 8mb onu da yüklemez. mysqldumper de olmadı. Nasıl yükleyebiliriz?

Adsense Gelirli Siteler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

kimse bilmiyormu yaw?

Adsense Gelirli Siteler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

hocam hangi scripte ne yüklemek istiosun söyle ki çözüm bulalım smf filan yüklüceksen kolay vbulletin filansa ona da bi bakarız

ayrıca yedeği nerden aldın scriptin admin panelinden mi yoksa phpmyadmiyn den mi ?

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

büyük ihtimalle local'den aldı. godady e yükleyemiyor :/

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

phpmyadmin den aldım yedeği vbulletin. .gz dosyası 1.5mb .sql dosyası 8mb

Adsense Gelirli Siteler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

thehunturk bunu yazdı:
    -----------------------------

phpmyadmin den aldım yedeği vbulletin. .gz dosyası 1.5mb .sql dosyası 8mb

-----------------------------

hocam big dump die bir script vardı o işini görebilir gerçi msql dumber denmişssin ama birde bunu denemeni öneririm daha öncede vb kullanırken msqldumber kulllşlanmıştım o yüklememişti godaddy dedim bende daha sonra bunu denediğimde olmuştu

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

bigdump indirmek için tıklayın...

big dump.php içinde ki satılrarı şu şekilde düzenleyebilirisn

// Database configuration
    // veritabana ayarları

$db_server   "localhost"// veritabanı sunucusu
    $db_name     ""// veritabanı adı
    $db_username ""// veritabanı kullanıcı adı
    $db_password ""// veritabanı şifresi

// Other Settings

$filename        "yns.sql";    // cikinca ne olarak kaydedilecekse onun adi 

Öncelikle bildiğiniz gibi phpmyadmin ile yedek yüklemek biraz zor. Aşağıda bigdump.php Dosyası İle Nasıl Aldığınız Yedeği Geri Yükleyeceğinizi Adım Adım Anlattım Resimleri Takip Ederek PhpMyAdmin'den Daha Kolay Bir Şekilde Yedek Yüklemeyi Öğrenelim;

Sonra FTP'nizde 1 Klasor Olusturun Ama Bu Klasor Ya kimsenin tahmin edemeyeceği 1 isim taşısın yada şifreli olsun ki herkez bu klasöre ulaşamasın. ben "YEDEK" isminde 1 klasor oluşturdum Örnek Olması İçin. Bu klasore az önce editlediğimiz bigdump.php dosyasını ve yükleyeceğimiz Yedeği Atalım. aşağıdaki resimdeki gibi.;

daha sonra explorer'dan bu yedeği www.siteadresi.com/YEDEK/bigdump.php şeklinde aşağıdaki resimdeki gibi çağıralım Gördüğünüz gibi az önce YEDEK klasorune Attığımız .sql uzantılı yedeğimizi bigdump.php dosyası gördü. Simdi "Start Import" yazısını Tıklayalım Ve Başlasın ;

Resimde Gösterdiğim Yer Dolana Kadar Bekleyelim ;

Ve Bakın $u yazı çıktı "Congratulations: End of file reached, assuming OK" bu yedeğinizin başarılı bir şekilde yüklendiğini Söylüyor.

Hepsi Bu kadar. Anlamayan yada sorunu olan Arkadaşlar Bu Başlık Altına Yazabilirler.

alıntıdır..

Toplam Hit: 2329 Toplam Mesaj: 7