Godaddy Hosting Sql Bilgilerim Dosylarımı Vermiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    1ay lık kullanım süresi doldu godaddy dosyalarımı vermiyor paneli açtığımda suspend çıkıyor kredi kartıyla yeniden almam lazım ama kredi kartım yok yeni bir hosting e taşıyamıyorum. ne yapmam gerek var mı bilen?

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocam mail at adamlara durumu açıklayan.

Dosyalarını iste, vereceklerdır muhtemelen...

Ya da CC bul al :)) en azından dosyalarını çekersin...

Tabii reglerken gerçek bilgiler kullandıysan bu iş riskli olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    yok abi cc riskli olur bende kendima ait cc var ama kullanamıyorum bakalım hello i wanna fille mada faka tarzı bi mesaj attım ingilizcemi anlayıp bi cevap verirlerse ne ala

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

parayı verip uzatmadan bir tarfınıda yırtsan alamassın vermesler godddy kadar şerefsiz bir şirket yok siktiriboktan sebeplerden site kapatır meramını analtırsın anlamaz ben daha önce 1 sene onların serverde sitem vardı neler çektim tamaucuz ve güvenli olabilir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    ya 3 aydır paçamı kurtaramıyorum hoca bi site 1 dk damı açılır ya site frame lerden oluşuyor bi frame 35 sn de  yenileniyor yenilenmesi gerekn web 3.0 bide pasa ibnelik yapıp duruyor godaddy eğer gün gelir aklı başında bi adam bu konuyu okursa sakın godaddy hosting almasın tamam aylık 3 dolar felanda bi boka yaramıyor haberiniz ola.

Toplam Hit: 1742 Toplam Mesaj: 5