Godaddy Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

arkadaslar godaddy den domain hosting herseyi aldim ama bu islerden pek anlamadigim icin siteyi active edemiyorum ve wordpress yuklemek istiyorum yukleyemiyorum herseyi birbirine karistirdim siteyi duzenlemede yardimci olacak bi arkadas varmi

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

hocam domainin kontrol panelinden hostingin ns adreslerini girceksin.12-24 saat civarında aktif olur sonra da ister internetten bi wordpress tema bulup hosting kontrol panelinde filemanagere yükle istersen de büyük ihtimalle hostingin panelinde joomla,wordpress,smf,phpbb gibi sistemler için autoinstaller bölümü var ordan da yükleyebilirsin.Tavsiyem 1.sidir çünkü 2. dediğimde default sistemi kurmuş olursun...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

saqeslanger bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam domainin kontrol panelinden hostingin ns adreslerini girceksin.12-24 saat civarında aktif olur sonra da ister internetten bi wordpress tema bulup hosting kontrol panelinde filemanagere yükle istersen de büyük ihtimalle hostingin panelinde joomla,wordpress,smf,phpbb gibi sistemler için autoinstaller bölümü var ordan da yükleyebilirsin.Tavsiyem 1.sidir çünkü 2. dediğimde default sistemi kurmuş olursun...

hacim dediklerini yaptim ama olmadi bi turlu ve basta siteye girdiginde logom cikiyordu simdi girdigimde direk godaddy e yonlendiriyor

evolutionparts.co.uk

edit: WebSite Tonight® yukluydu bunu kaldirdim hersey karisti bi turlu cozemiyorum

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

saqeslanger bunu yazdı:

hocam domainin kontrol panelinden hostingin ns adreslerini girceksin.12-24 saat civarında aktif olur

sitene gir bak açılmış

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

yeni konu açmamak için bunu hortlatmak istiyorum...cevap gelmezse yeni konu açacağım

GoDaddy' den alan adı aldım ama host almadım...siteyi tasarlamam bitince host alacağım...o zamana kadar bi YAKINDA YAYINDAYIZ. sayfası hazırladım.. ücretsiz reklamsız host veren bi siteye(http://www.byethost.com) yükledim. adres  xxxxxxx.byethost7.com  oldu....bu xxxxx.byethost7.com a girince istediğim adres açılıyor.

GoDaddy.com a girip Forward a tıkladım...bu adresi girdim...1-48 saat arasında yönlendirilecek gibisiden bir ekran çıktı. ancak 48 saatten daha fazla geçmesine rağmen yönlendirilmedi..www.xxxxxxx.com  diye aldığım alan adına girince www.xxxxxx.com ana makinesine bağlantı kesildi  sayfası çıkıyor

acaba bişeyi yanlış mı yaptım? Ücretsiz alan olduğundan mı böyle yapıyor?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 908 Toplam Mesaj: 6