Godaddy.Com Domainin NS'lerini Yönelendirme Sorunsalı
-
Teklü ürün satışı yapmayı düşündüğüm fena bir domain buldum. Domain İngilizce ve yurtdışı satış biraz daha fazla olucak sanırım. Neyse konu bu değil. Domaini az önce aldım. Bu NS'leri yönlendirme olayı nasıl oluyor? Google Crome sayfayı yarım yamalak Türkçeleştiriyor ama onu hak getire. Nereden nasıl yönlendirilir?
Saygılar
Not: Bu zamana kadar hep Türk firmaları ile ve Türkçe sitelerde çalıştım (isimtescil veya linesis) ilk defa godaddy kullanıyorum.
-
Domainlerinin listelendigi yerde Launc deyip panele gitcen
sonra sayfanın sol bölümüne odaklan , orada NAMESERVER ile ilgili şeye tıklayınca
sanırım 4 seçenekli ortada olusan bi sayfa gelcek
orada 3.yü galiba seçince 4 tane kutu geliyor
ilk ikisine nslerini yazabilirsin.
hayırlara vesile olması dilegiyle :D
-
Your changes have been submitted.
These changes usually take 2 hours. However, it may take up to 48 hours for these changes to take effect. These time frames are estimates and not guaranteed.Sanırım henüz açılmamış amk
-
Konuyu hortlattığım için özür. Ancak hala Godaddy denilen yavşak site bi bok yememiş. Babasının hayrına biri şu olayı izah etsin. Site local hostta hala amk. NS'leri yönlendiremedim daha bir türlü
-
HannibALgan bunu yazdı
Konuyu hortlattığım için özür. Ancak hala Godaddy denilen yavşak site bi bok yememiş. Babasının hayrına biri şu olayı izah etsin. Site local hostta hala amk. NS'leri yönlendiremedim daha bir türlü
Aga o yazı cıktıktan sonra yönlenmesi lazım bi süre zarfında. Bazen yönleniyor da senin pc de o değişimi göremiyorsun.
o yüzden proxy siteleri ile baglanıp yönlenip yönlenmedigine baki istersen
-
domain kuponu varmi bu aralar
-
override bunu yazdı
domain kuponu varmi bu aralar
http://www.godaddy.com/?isc=paint5991.000 adet domain alınana kadar kampanya geçerli(bitti mi bilmiyorum). 5.99$ dan .com alınabiliyor (5 adet domaine kadar)
-
RootB bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Aga o yazı cıktıktan sonra yönlenmesi lazım bi süre zarfında. Bazen yönleniyor da senin pc de o değişimi göremiyorsun.
o yüzden proxy siteleri ile baglanıp yönlenip yönlenmedigine baki istersen
https://labnol-web-proxy.appspot.com üzerinden baktım aynı aynı aynı