Godaddy‘De Domainlerim Uçtu
-
iyi geceler beyler durum başlıktaki gibi resmen :W
godaddy otomatik ödeme yapmış aldığım host paketine 2-3 ay önce almıştım ben paketi arkadaş geçen söyledi benden kesilmiş yine diye. sonun kartı ile almıştım hostu.
neyse bende otomatik ödeme talimatlarini iptal edeyim dedim öyle kurcalarken paneli bi ekran geldi renew ilan diyordu. ürünleri seçtim 'cancel renew' dedim kaldırıldı oradan.
şimdi domain yönlendireyim dedim bi baktım domainim yok gösteriyor oysa ki kayıtlı 3 tane domainim vardı orada
ne yaptım nasıl yaptım emin değilim ama şaşırmış durumdayım şu an. bilgisi olan var mı bu konuda ? ne yaptım geri dönüşü var mı yoksa ucup gitti mi domainler yardımcı olun la
-
.
Kreyzi tarafından 07/Nis/13 02:44 tarihinde düzenlenmiştir -
hoca yanlışlıkla " delete selected " yazan yere tıklamış olmalısın
tekniğe bir yazı yaz ingilizce gönder şansının dene -
SeRDaR bunu yazdı
tekniğe bir yazı yaz ingilizce gönder şansının denetam olarak ne yaptım ne oldu onu bilmiyorum ki. ayrıca bu godaddy'nin supportu birşeyi anlayana kadar insanı çatlatıyor
-
Kreyzi bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
tekniğe bir yazı yaz ingilizce gönder şansının denetam olarak ne yaptım ne oldu onu bilmiyorum ki. ayrıca bu godaddy'nin supportu birşeyi anlayana kadar insanı çatlatıyor
Domainleri silmişsin tamamen. Boşa düşmüş domainler. Geç olmadan ticket at domain isimleriyle beraber. Paneline geri gelirler.
-
go dadı yanlış seçimm
DevilKingtr tarafından 09/Nis/13 17:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Godady iyi uçuşlar diler.
-
renegadealien'a bi pm at sanırım onun başına da gelen aynı şeydi. Uzun süre terapi görmüştü hayata dönmek için :P