Godaddy"Den Windows Host Alan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

İyi günler,

Türkiyedeki hostlardan bıkmış biri olarak yabancı hosta geçmek istiyorum. Godaddy'yi biraz araştırdım, fiyat olarak çok cazip fakat windows hostingler, özellikle .net ve mssql çalıştırırken iyi ayarlanmazsa kötü oluyor. O yüzden godaddyden windows host alan arkadaşlar görüşlerini yazabilirler mi? Ayrıca Promo code olarak %20 inin üzerinde kuponunuz varsa paylaşırmısınız?

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

godaddyden linux host almistik arkadasa sorun yoktu ama windowslar ne durumda bilemicem engin kardesim ama bosver windowsu filan

sen gel bizim okulun 50mb lik hostuyla yetin ya bosver windows host filan :) ama ingilizcen iyi oldugundan sorun olusturcagini sanmiyorum bizzat 

godaddy yi arayip support alabilirsin durumun bildirebilirsin sorun oldumu o yuzden alirsan sorun cikarmaz ciksa bile ingilizce sayesinde iyi iletisimle herseyi

halledersin.ama sakin ama sakin cayip turkiyeden host alma :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

host ve domain godaddyde ise, şu anda sub domain acığı var, alma...

www.securemate.com en babasıdır... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    dorukneti tavsiye ederim yada natro

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

@demodor türk firmalarla artık işim olmaz

@Spark bizim okulun hostundan nolcak ki, ayrıca 50mb diyorlar fakat harddiskin tamamını kullanabiliyormuşuz, bir arkadaşım denemişti.

@renegadealien sub domain açığını araştırdım gerçekten çok aptalca. Ayrıca hala devam etmeside yazık. fakat önerdiğin site biraz tuzlu kalıyo godaddy'nin yanında. çünkü godaddy'den deluxe paketi alıp aynı zamanda dosya deposu ve birkaç şey için kullanmayı düşünüyordum. ayrıca subdomain haricinde başka problem yoksa düzeltmelerini bekleyebilirim, şuanda iyi kötü idare eden bi hostum var.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    to_play
    to_play's avatar
    Erkek
    rene windows verdin bi de linux verseydin ya

bir gece ansızın 81 düzce 82 musul 83 kerkük
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Reneninde dedigi gibi securemate cok guvenlikli ve hizlidir securemate den al 

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/global/ girin abi buraya....

Dünyadaki profesyonel firmalara bakın...

Linux için yahoo.com var zaten hem uygun hem süper performanslı...

Türklerle neden iş yapılmayacağına dair tartırştığımız cok ayrıntılı bir konu var önce orayı okuyun... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    alanzo bunu yazdı:

rene zaten sende burayla çalışıyorsun gibime geliyor yani hep burası abü yoksa ker payı felanmı alıyon

zamanında 2 sene boyunca tahribatı host ettik orada, oradan güvenlisi yok... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/global/ girin abi buraya....

Dünyadaki profesyonel firmalara bakın...

Linux için yahoo.com var zaten hem uygun hem süper performanslı...

Türklerle neden iş yapılmayacağına dair tartırştığımız cok ayrıntılı bir konu var önce orayı okuyun... 

yahoo.com un performansı hiçde o kadar süperdeğil rene hocam neden dersen mysql acayip kasıyor kurduğun bir forum sistemminde arama dahi yapsan sistem aşırı yüklenme algılayıp mysql u kitliyor  çoktu konu ve kategori taşımalarında kasılıyor sonra 500 internalserver hatası meydana geliyor benim yahoo da hesabıbulunmakta başlangıç paketide değil üstelik standart paket fiyatı çok ucuz alan çok geniç vs vs ama işte mysql sorunu öldürüyor beni

bunu nedenini yahoo ya maille bildirdim bu durum için üzgünüz mühendislerimiz bu htanın giderilmesi için çalışmalar yapıyor diye bir cevap geldi yahoo gibi bşr firmanın verdiği cevaba bakın yani bir hataolduğunu kabullenebilyorlar çözümüde yok

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2296 Toplam Mesaj: 10