Goglört ( Google Earth ) Sorunu.. : ( [ Plus Falan İstemiyom Ama Varsa Verebilirsiniz :D
-
S.a arkadaşlar.BU ayki chip dergisini aldım içinden goglört setup ve plugin dosyaları falan çıktı.
Bikaç plugin kurdum beğenmedim ( mesela gece gibi olsun vardı ama görüntüye s.çtı kısaca bembeyaz oldu ) ama kaldıramıyorum.
Goglörtü falan bikaçkere komple sildim terar yükledim ama nafile..pluginler bi ggeldimi bidaa gitmiyo :(
Yardımmmmmmmmmmm
-
ha bide dil dosyası falan iyi olur :)
-
ya dünyayı röntgenleyemeyecem mi bidaa D:
-
çak bi format ben canım sıkıldıkca pc sorun verdikçe çakıyom bakalım ne olacak merakla bekliyom :D:D:D
-
uğraşamam daha kolay bi yolu olmalı :(
okadar prog yükledim ettim hepsini baştan yükleyemem :D
bide paket oyunlar falan..bi dvdye ( 4.7 gb ) 10 - 15 tane normal oyun sığdırıyolar nfs carbon boyutunda falan..
onları 8-10 şekilde küçültmüşter birini çıakrana kadar bikaç saat geçiyo nerdeyse :D
büssürüde yükledim :(
-
Hocam www.flashearth.com dan devam et o zaman dünyayı dikizlemeye:D 6-7 tane uydu seçebiliyorsun, google earth de var tabi içinde.
-
Google Earth'ı sildikten sonra Program Filesta kalan tüm dosyacıkları sil. Sonra tekrar kur. Sorun kalmayacaktır...
-
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------
Google Earth'ı sildikten sonra Program Filesta kalan tüm dosyacıkları sil. Sonra tekrar kur. Sorun kalmayacaktır...
-----------------------------yok ya öyle bişey :S
-
:((((((((
flood yapmak istemiyom ama napalım hopp ):
-
grrrrrrrrrrrrrrrrr gogıldan wazgeçecem ya nedir bu :(