Gogole Banladı. Web Sitelerim İçin Reklam Nerelerden Alırım?
-
Google beni banladı, uzun zaman oldu itiraz için formuda doldurmadım daha doğrusu o zamanlar bilmiyordum şimdi de çok uzun zaman oldu ne olur bilemem.
Ben web sitelerim için nerelerden reklam alabilirim?
Birde yeni hesap açtm hesapla beraber sitelerimi de banlamış sanırım, google'ın hiç bilmediği sitelerim var farklı hesap açsam oralara reklam alsam google dan olurmu. Yinede banlı sitelerim için farklı bir reklam sistemlerimden reklam almam gerekiyor.
Tavsiyelerinizi şiddetle bekliyorum.
-
neden banladı ?
-
bilemiyorum, çünkü bana mail atılmıştır sanırım yalnız o zaman çok ilgilenemediğimden internet ile maili alamadım aldıysamda tonlarca mailin arasında kaynayıp silinmiştir diye tahmin ediyorum.
sanırım uygunsuz tıklamalar yüzünden. bilemeyeceğim ama.
-
ayda ne kadar kazanıyodu o hesap
-
bi bok kazanmıyordu. o zamanlar sallamıyordum ve sadece sitem dolu görünsün diye reklam çakmıştım.
şöyle söyliyeyim hacı yılda 50 doların altındaydı :) ama o zamanlar çok da faal değildim. hoş şimdide sizlerin yanında faal değilim de.
-
bir yakınının adına yeni bir hesap al devam et
-
Bolvadinli bunu yazdı
bi bok kazanmıyordu. o zamanlar sallamıyordum ve sadece sitem dolu görünsün diye reklam çakmıştım.
şöyle söyliyeyim hacı yılda 50 doların altındaydı :) ama o zamanlar çok da faal değildim. hoş şimdide sizlerin yanında faal değilim de.
hacı yılda 50 $ ın altındaysa sen o siteye reklam alma ozaman :| 2 küsür yıl geçecek senin ödeme alman için :|
yinede reklam şirketi arıyorum dersende adhood.com var. bi dönem kullanmıştım. geçte olsa ödemeleri yaparlar.