Gökkuşağında Arar Oldum Seni
-
Yok ki kurtuluşum sensiz geçsin bir saniyem. Ne büyük bir cefadır bu, nefes gibi ihtiyaç duyarken sana, seni benliğimde taşırken, ellerimi hep boşluğa kapatmam.
Ne garip bu gecede uyumadım. Kabuslardan kaçıyorum. Geceler, çok karanlık ve korkutucu. Güneşe, sabahın şen ve güzel olmasına, kuşların o güzel seslerine inanarak, gözlerimi sana kapatıyorum.
Yağan yağmura aldanmayıp, toprak kokularında arıyorum seni. Hasretin öyle derin ki, yağmur alıp götürüyor beni, vuslattan, hasretten sana getiriyor beni.
Gökyüzünde arıyorum, bulutlara düşüyor silüetin. Bir an umut ediyorum.Sonra güneş doğuyor. Bulutlar kayboluyor. Bir küfür daha savuruyorken güneşe, birden gökkuşağını görüyorum. Her renginde bir gülüşün gizliyken oda kayboluyor. Tam bu sırada gözlerim aklıma geliyor.
Aman tanrım, diyorum! Ben ne aptalmışım. Nasıl unuttum. Göz kapaklarımdaydı. Gülüşün, öpüşün, sevişin. Göz kapaklarımda gizliydin.
Çok bencilim biliyorum. Kimse görmesin diye oraya gizlemiştim seni. Ve unutma sevgili,
“Halen resmini taşırım göz kapaklarımda,açamam gözlerimi korkarım. Sana âmâ olmaktan.” -
Buradayım Yasin Arama beni Orada burada.
Edit :Cin mi sandın lan beni altınlarımımı çalıcan :D
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Buradayım Yasin Arama beni Orada burada.
Edit :Cin mi sandın lan beni altınlarımımı çalıcan :D
-----------------------------:=)
-
Dur..
Anlatacaklarım var sana ...
Yaklaş bana..
bir kaç adım uzakta dur lütfen.
yüzümdeki anlamsız hüzünü belli etmek istemiyorum.
Dinle beni ;
Aslında cesaretimi topladım tam yüzüne haykıracak ken onca olan biteni, yine yarım Kaldı bir yerlerde birşeyler.
Görüyormusun bak sallanıyor birşeyler ?
alabora olan birşeyler var bu mekanda.
Kafasının içinde onca anlamsız savaşın ağır malübiyetlerinin hesabını yapan şizofreni düşüncelere sevkiyat yapan ağır bir savaş gemisi gibi ilerliyorum yakamozun vurduğu o ölüm sahiline.
her dalga biraz daha hırçın biraz daha umutsuz vuruyor gövdeme. Kaçmaya calışıyorum ama başaramıyorum..
neden mi ?
Bende o gemi gibi yönetiliyorum.
sadece verilen komutlara göre ilerliyorum..
her yeni günün ışığında farklı maviliklerde yüzüyorum ağır ağır ve korkarak..
içimde vurulmanın korkusu yatarken bir yandanda ağır yaralı olarak bu savaştan cıkmak istemiyorum.
Hep umutlu bir bekleyiş içerisindeyken umutsuzca geminin gövdesine vuran hırçın dalgalara karşı geldiği gibi sürekli kaçıyorum..
yeni bir rota çiziliyor ve yine o istikamete doğru yol almaya başlıyorum..
ve öyle bir an gelip çatıyor ki bir bakmışım savaşın en büyük bölümüne katılmışım..
isteksiz, ama heycanlı ama umutlu ..
hep bir zafer havasıyla ilerliyorum..
ama unuttuğum birşeyler vardı..
yönetiliyorum..
Hayal edin...
geminin gövesine ağır bir top mermisi çarpıyor ve büyük bir yara alıyor..
ardından ikinci top, kaptan köşküne
tamda yerine ama değilmi ? komuta merkezine, yani geminin kalbine..
çoğu zaman büyük malübiyetler vermişizdir.
kimi da zaman bu malübiyetlerin sebebi olarak hep kendimizi işaret etmişizdir.
aslında asıl malübiyeti sizleri yönetenler vermiştir.
sulara gömüldükten sonra boğulmaya yakın ilk anlarında önce bedenine ( gövdesine ) ve son darbe olan kalbine ( kaptan köşkü'ne ) darbe almışlardır..
ama onlar hiçbir zaman neden öldüklerinin farkında olmayacaklardır.
tıpkı senin gibi,tıpkı onlar gibi...

-
Seninle ve senden öncesi sonrası diye ikiye ayırdığım aynı zamanın içinden kendimi onararak çıktım
evet ne zaman aşk dense aklımdaki tek isim sensin
yine aynı sevdaya kilitli kapılarımı açtım
yine aynı şarkılara irkiliyorum biriktiriyorum gözyaşlarımı sana
herkes geç kaldığı kadar varır hayata demiştin
gel diyceğin günü sabırla beklediysem
geç vardıysam sana yaralı kuş rolune soyunmadan yürümeyi denedim tekrar
sesini sesime düşürdüm sana başlıycak bir hayatın
korkağı olmadan cesaretimi sınadım
uzak bi şehirden susuyorsun bana
ıssızlığın içinde yankılanan sesin şehrime ulaşıyor. GEL...
bindiğin otobüsler bana getiricek seni.
avuçlarımda sıcaklığın, indiğin yerin durağıyım
Gel artık...
-
@Amd-x iyimiş lan
-
PlayForFree bunu yazdı:
-----------------------------
@Amd-x iyimiş lan
-----------------------------eyvallah hocam
-
cocukkene her yagmurdan sonra gokkusagi ciktiginda dustugu yere varmaya calisirdim git git yol bitmez gokkusagina yetisilmez... annem hep derdi gitmeyin altindan gecerseniz kiz olursunuz kizlar gecerse erkek olur diye.. la hep tirstim gecersem evrimim y... yiyecek diye megersem bir hurafeden ibaretmis halen gorunce merak ederim ama bu kez yakalarsam ustunden atlicam:))
niye anlattim bende bilmiyorum icimden geldi
-
Süslü cümlelerin yanında biraz da somut içerik kullanmalısın. İnsanların hatrına en kolay gelen neyse onları gözlerinin önüne getirirsen, hayal etmeleri kolaylaşır. Sonuç olarak çatlamış dudaklardan, ufak birer tebessüm kazanırsın. Ellerine sağlık :)