Göksel - Ayda Yürüdüm Albümü ; )
-
-
hacı bende cok begendim ama bulsam hemen sana verecem linkini
-
glik linkin taa kendisi oluyo :)
-
Yakında Marstata Yürür :D:D Eyw İndirek
-
Seviyorum bu kadini,sarkisini dinlemicek olsamda,hosuma gidiyor kendileri :D ..indirecem :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Seviyorum bu kadini,sarkisini dinlemicek olsamda,hosuma gidiyor kendileri :D ..indirecem :D
hcoam sende mi benim gibisin farklı tarzları seviyorusn mesela bu kız şarkıalrını sevmiyordum şu yamur şapur şupur aklıma tkaıldı ama kendisi çok tatlı.Nil karaibrahimgil, asumankrause, aysun kayacı v.s.. hep böyle farklı değişik kızlara hastayım :)Millete gösteririm sokakta (herkez kaçışır büyük die euheuheu şaka şaka kız demek istedim) der bırak ya bunumu sevdin ama pantolunun yakışması, belinin açıklığı, saçını savuruşu, dişinin biraz çarpık olması, burnunun farklı olması bitirir beni.Bir yerinde böyle farklılık olacak varya kalkpten gidiyorum :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Hoja Sen Onun Makyajsız Yüzünü Gördün mü?? :D -
paylaşım için saol
-
kardesim bayılıo bu kadına dur hediye deyim bare :) saol hojam paylasım icin...
-
Ya abi kadinin makyajsiz yuzunu napim koynuma alacak degilim kadini :) ...boyle sarkilarindaki sozler aci oluyor ama ezgileri hareketli dinlemesi guzel oluyor umutsuzluga kapilmadan muzigin ritmine takiliyorsun guzel oluyor :) ..
zumsu Asuman bilmem ne ,o manken bozuntularini dinlemem haci ne onlar oyle :D nil iyidir ama ,babasinida severim :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Ya abi kadinin makyajsiz yuzunu napim koynuma alacak degilim kadini :) ...boyle sarkilarindaki sozler aci oluyor ama ezgileri hareketli dinlemesi guzel oluyor umutsuzluga kapilmadan muzigin ritmine takiliyorsun guzel oluyor :) ..
zumsu Asuman bilmem ne ,o manken bozuntularini dinlemem haci ne onlar oyle :D nil iyidir ama ,babasinida severim :D
hocam :D dinle demiyorum ben koynuna almayı kastettim.Çekicilik bakımından mesela çok çekici çok hoş geliyorlar bana.Müzik meselesi değil.