folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Göksel - Ayda Yürüdüm Albümü ; )

Göksel - Ayda Yürüdüm Albümü ; )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

glik

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackteam_
    hackteam_'s avatar
    Erkek
    hacı bende cok begendim ama bulsam hemen sana verecem linkini

yok imza felan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    glik linkin taa kendisi oluyo :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Yakında Marstata Yürür :D:D Eyw İndirek

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Seviyorum bu kadini,sarkisini dinlemicek olsamda,hosuma gidiyor kendileri :D ..indirecem :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Seviyorum bu kadini,sarkisini dinlemicek olsamda,hosuma gidiyor kendileri :D ..indirecem :D
    hcoam sende mi benim gibisin farklı tarzları seviyorusn mesela bu kız şarkıalrını sevmiyordum şu yamur şapur şupur aklıma tkaıldı ama kendisi çok tatlı.Nil karaibrahimgil, asumankrause, aysun kayacı v.s.. hep böyle farklı değişik kızlara hastayım :)

Millete gösteririm sokakta (herkez kaçışır büyük die euheuheu şaka şaka kız demek istedim) der bırak ya bunumu sevdin ama pantolunun yakışması, belinin açıklığı, saçını savuruşu, dişinin biraz çarpık olması, burnunun farklı olması bitirir beni.Bir yerinde böyle farklılık olacak varya kalkpten gidiyorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    Hoja Sen Onun Makyajsız Yüzünü Gördün mü?? :D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    paylaşım için saol
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    kardesim bayılıo bu kadına dur hediye deyim bare :) saol hojam paylasım icin...

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ya abi kadinin makyajsiz yuzunu napim koynuma alacak degilim kadini :) ...boyle sarkilarindaki sozler aci oluyor ama ezgileri hareketli dinlemesi guzel oluyor umutsuzluga kapilmadan muzigin ritmine takiliyorsun guzel oluyor :) ..

zumsu Asuman bilmem ne ,o manken bozuntularini dinlemem haci ne onlar oyle :D nil iyidir ama ,babasinida severim :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Ya abi kadinin makyajsiz yuzunu napim koynuma alacak degilim kadini :) ...boyle sarkilarindaki sozler aci oluyor ama ezgileri hareketli dinlemesi guzel oluyor umutsuzluga kapilmadan muzigin ritmine takiliyorsun guzel oluyor :) ..

zumsu Asuman bilmem ne ,o manken bozuntularini dinlemem haci ne onlar oyle :D nil iyidir ama ,babasinida severim :D

hocam :D dinle demiyorum ben koynuna almayı kastettim.Çekicilik bakımından mesela çok çekici çok hoş geliyorlar bana.Müzik meselesi değil.
Toplam Hit: 1382 Toplam Mesaj: 11