folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder GOLD Bilgisayar Garantili Ürün Dalaveresi

GOLD Bilgisayar Garantili Ürün Dalaveresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibnalahad
    ibnalahad's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 ay önce GOLD bilgisayardan toplama bir PC aldım. Neyse PC'yi bir ay kullandım kullanmadım, oyun oynarken oyunlar donmaya başladı ve bilgisayar doğru düzgün çalışmamaya başladı.

PC nin her parçası garantili dediler. Sonra ürünü gittim teknik servise verdim dedim böyle böyle. Tamam dediler aldılar bilgisayarı 1 hafta geçti aradan dediler !!!!!

bilgisayarın sağlam stajerlere oyun oynattık bir hafta bişey olmadı!!!! (ya sabır) Neyse eve getirdik aleti denedik herşey aynı, hiç bi değişiklik yok arıza olduğu gibi devam ediyor. Geri götürdüm dedim böyle böyle, adamlar aldı kartı gönderdiler nereye gönderdilerse, 1 ay abartısız söylüyorum 1 ay karttan haber yok neyse kart 1 ay sonra geldi değiştirilmemiş ve sadece biosu update edilmiş sanki ben evde yapamazmışım gibi...

Hatalar olduğu gibi devam ediyor. Gene getirdim servise gene gönderdik dediler. Şimdi arkadaşlar ben bu aleti ilk ocak ayında verdim, ay mart oldu hala madurum evde pc siz takılıyorum. Hala taksidini ödediğim lanet aleti bekliyorum. Şimdi bu ürün bir ayı geçti ve servisin bana karşı bu lakayit tavırları tepemin tasını arttırdı. Şimdi bana öyle bişey söyleyinki ben bu adamlara karşı hakkımı arayım, Nedir benim hukuki haklarım, ne yapabilirim.

Dava bile edebilsem ederim bu şahsiyetsizleri. Ürün alırken garantili diye satıyorlar sonra 1 ay olmadan bozulan alet için 2 ay bekletiyorlar.

Lütfen bi yardımı olmuycak adam mesaj atmasın. TÜKODER e kadar arıycam. Siz arkadaşlarada tavsiyem GOLD dan uzak durun, uzak durun, uzak durun....

yok olmadan, varlığa ulaşamazsın
Toplam Hit: 876 Toplam Mesaj: 1