Gold'da Lenovo Z500 59-377485 İndirimi
-
Dediğim gib az önce golddan aldım artık sıkılmıştım aramakdan karar verdim bunu aldım hani arayan varsa laptop bakabilirler buna.
Kullananlar yada müridler laptop hakkında görüşleri bekliyorum.
Özellikler burda:
http://www.gold.com.tr/lenovo-z500-59-377485-freedos-notebook_u
1579,00 TL
-
Gold'un fiyatları piyasaya göre baya bi düşük. Canon Eos 600D'nin fiyatı da uygun, düşünülebilir.
-
Gecen hafta 1650 tl ye 4 cekirdek i7 lisini aldim.
Alet gercekten cok guzel malzeme kalitesi ve inceligi. Unboxing videosu cektim fakat klavyede tutukluk oldugu icin garantiye verdim tamir oldu p.tesi videoyu eklerim bence sende gt645m ve i7 modelini al. Golddaki ssd degil seagate momentus
-
geçen hafta arkadaş hızlıal.com da windows 8 lisini 1550 aldı
-
teşekkürler bu ara ben de notebook almayı düşünüyorum. tavsiler iyi oluyor :)
-
PanxeR bunu yazdı
Alet gercekten cok guzel malzeme kalitesi ve inceligi. Unboxing videosu cektim fakat klavyede tutukluk oldugu icin garantiye verdim tamir oldu p.tesi videoyu eklerim bence sende gt645m ve i7 modelini al. Golddaki ssd degil seagate momentus
Nerden aldın?
-
kut bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Nerden aldın?
nerden aldın internetten m, mağazadan mı? hemen gidip alabilirim belki :)
-
joe_black bunu yazdıkut bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Nerden aldın?
nerden aldın internetten m, mağazadan mı? hemen gidip alabilirim belki :)
http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-lenovo-ideapad-z500-59-367617-fiyati,1066261.html
Havale / EFT1.650,91 TL