folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Golf Fiyat Hk Bilginize İhtiyacım Var (Acil)

Golf Fiyat Hk Bilginize İhtiyacım Var (Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

arkadaşlar merhaba 
    2000 model 1.6 golf comfortline bi araç var almayı düşündüğüm araç tavan hariç boyalı ayrıca 4 parça değişen var 190 bin de sıralı sistem tüplü lastikler sıfır. araca 15 000 istiyor satan kişi . bu araba bu fiyata değermi değmez diyorsanız ne kadar eder ve 190 bin km bu araç için çokmu ? evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

proxy bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar merhaba 
    2000 model 1.6 golf comfortline bi araç var almayı düşündüğüm araç tavan hariç boyalı ayrıca 4 parça değişen var 190 bin de sıralı sistem tüplü lastikler sıfır. araca 15 000 istiyor satan kişi . bu araba bu fiyata değermi değmez diyorsanız ne kadar eder ve 190 bin km bu araç için çokmu ? evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum 

11 yaşında arabaya 15000 lira verilmez, km si de çok yüksek, lpg kaç km de takılmış bu da önemli ve her yeri boyanmışsa mutlaka kazası vardır binecem diye boyadım diyecektir satan kişi...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

1998 Model 115.000 de GTI sattım 6 ay önce 12.500 tl boyasız kazasız 100 bin bakımı yapılmış üzerinde toz bile yoktu bu arabamla kıyaslayınca zaten almayı düşündüğün aracın fiyatınıda göz önüne alarak sağlam kazalı bir araç olduğunu ve sana aylık 250 - 300 tl masraf çıkarma durumunda olduğunu söyleyebilirim.

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

ya hacilar bu arac fiyatlari nedir boyle, ben 2008 golf 5 aldim 1.9 TDI, 128.000km deydi. akrabamdan aldigim icin 10.000 euroya denk geldi, onunda yarisini verdim yarisinida yavas yavas vericem. Ama senin alican araba 11 yasinda 7500 euroya geliyo. km side cok, bilemiyorum bi daha dusun istersen.

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Walla 2 ay önce 750€ ya fiat cinquecento sattım :D 70€ ya almıştım 500 masraf gerisi kar :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:

ya hacilar bu arac fiyatlari nedir boyle, ben 2008 golf 5 aldim 1.9 TDI, 128.000km deydi. akrabamdan aldigim icin 10.000 euroya denk geldi, onunda yarisini verdim yarisinida yavas yavas vericem. Ama senin alican araba 11 yasinda 7500 euroya geliyo. km side cok, bilemiyorum bi daha dusun istersen.

JackDaniels bunu yazdı:

Walla 2 ay önce 750€ ya fiat cinquecento sattım :D 70€ ya almıştım 500 masraf gerisi kar :D

Ford fiesta 2011 full aldım 31700 tl vergiler hariç fiyat fabrika çıkış faturada yazan: 18.223 Tl

Burası Türkiye herşey vatan için dediğimiz bu olsa gerek...

Ktalizörlü araçdan bile hava kirletme ve çevre kirletme vergisi alınıyor, daha yola çıkmamış araç için asfalt kullanım vergisi diye bir vergi alınıyor, Allahdan toprak yol ve stabilize yol vergisi yok amk...

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

ilgilenip cevap veren herkese teşekkür ederim 

15 etmez diyorsunuz peki ne kadar eder bu araç ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

4 parça değişeni var. bakım zamanı gelmiş. bence bu arabadan uzak dur. aldığın fiyata satamazsın. çok ta masraf yapar.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

arabanın tüm bakımları yapılmış şu anda masraflık bi durumu yok ama dediğin gibi 4 parça değişmiş ve 190 binde araba elimde dökülmeye başlar diye çekiniyorum bende 

Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 9