Golf Fiyat Hk Bilginize İhtiyacım Var (Acil)
-
arkadaşlar merhaba
2000 model 1.6 golf comfortline bi araç var almayı düşündüğüm araç tavan hariç boyalı ayrıca 4 parça değişen var 190 bin de sıralı sistem tüplü lastikler sıfır. araca 15 000 istiyor satan kişi . bu araba bu fiyata değermi değmez diyorsanız ne kadar eder ve 190 bin km bu araç için çokmu ? evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum -
proxy bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar merhaba
2000 model 1.6 golf comfortline bi araç var almayı düşündüğüm araç tavan hariç boyalı ayrıca 4 parça değişen var 190 bin de sıralı sistem tüplü lastikler sıfır. araca 15 000 istiyor satan kişi . bu araba bu fiyata değermi değmez diyorsanız ne kadar eder ve 190 bin km bu araç için çokmu ? evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
-----------------------------11 yaşında arabaya 15000 lira verilmez, km si de çok yüksek, lpg kaç km de takılmış bu da önemli ve her yeri boyanmışsa mutlaka kazası vardır binecem diye boyadım diyecektir satan kişi...
-
1998 Model 115.000 de GTI sattım 6 ay önce 12.500 tl boyasız kazasız 100 bin bakımı yapılmış üzerinde toz bile yoktu bu arabamla kıyaslayınca zaten almayı düşündüğün aracın fiyatınıda göz önüne alarak sağlam kazalı bir araç olduğunu ve sana aylık 250 - 300 tl masraf çıkarma durumunda olduğunu söyleyebilirim.
-
ya hacilar bu arac fiyatlari nedir boyle, ben 2008 golf 5 aldim 1.9 TDI, 128.000km deydi. akrabamdan aldigim icin 10.000 euroya denk geldi, onunda yarisini verdim yarisinida yavas yavas vericem. Ama senin alican araba 11 yasinda 7500 euroya geliyo. km side cok, bilemiyorum bi daha dusun istersen.
-
Walla 2 ay önce 750€ ya fiat cinquecento sattım :D 70€ ya almıştım 500 masraf gerisi kar :D
-
st_anger_turk bunu yazdı:
ya hacilar bu arac fiyatlari nedir boyle, ben 2008 golf 5 aldim 1.9 TDI, 128.000km deydi. akrabamdan aldigim icin 10.000 euroya denk geldi, onunda yarisini verdim yarisinida yavas yavas vericem. Ama senin alican araba 11 yasinda 7500 euroya geliyo. km side cok, bilemiyorum bi daha dusun istersen.
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
Walla 2 ay önce 750€ ya fiat cinquecento sattım :D 70€ ya almıştım 500 masraf gerisi kar :D
Ford fiesta 2011 full aldım 31700 tl vergiler hariç fiyat fabrika çıkış faturada yazan: 18.223 Tl
Burası Türkiye herşey vatan için dediğimiz bu olsa gerek...
Ktalizörlü araçdan bile hava kirletme ve çevre kirletme vergisi alınıyor, daha yola çıkmamış araç için asfalt kullanım vergisi diye bir vergi alınıyor, Allahdan toprak yol ve stabilize yol vergisi yok amk...
-
ilgilenip cevap veren herkese teşekkür ederim
15 etmez diyorsunuz peki ne kadar eder bu araç ?
-
4 parça değişeni var. bakım zamanı gelmiş. bence bu arabadan uzak dur. aldığın fiyata satamazsın. çok ta masraf yapar.
-
arabanın tüm bakımları yapılmış şu anda masraflık bi durumu yok ama dediğin gibi 4 parça değişmiş ve 190 binde araba elimde dökülmeye başlar diye çekiniyorum bende