folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Gomplayer Klasördeki Dosyaları Sırayla Oynatmama Sorunu

Gomplayer Klasördeki Dosyaları Sırayla Oynatmama Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben km kullanıyordum gom playera geçtim km kullandıma lanet ettim ama bisorunvar gom player sadece ardışık isimli videoları sırayla oyantıyor

örn:1.flv-2.flv-3.flv gibi ama ben bir klasördeki bütün videoları sırayla oynatmasını istiyorum kmplayrın bölebir artısı vardı bunun için yapabileceğim birşey varmı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam ekranın alt kısmında list var hepsini liste koy çalsın zor bişey değil

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam saolasın ama işte ben öle bişey yapmadan böle bir videoyu açtığımda ovideo bittiğinde sırayla kalan videolarıda çalsın ben liste yapmadan istiyom

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam saolasın ama işte ben öle bişey yapmadan böle bir videoyu açtığımda ovideo bittiğinde sırayla kalan videolarıda çalsın ben liste yapmadan istiyom

hocam klasörü gomun üstüne at oluyor şimdi denedim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar konuya bakan herkese teşekkür ederim gözümden kaçmış ayarlarda varmöış bu tekrar bakınca gördüm gom player görmeyeli süper olmuş buarada herkese tavsiye ederim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam klasörü gomun üstüne at oluyor şimdi denedim

saol hocam ama ayarlarda klasördeki tüm videoları playiste ekle diye bir seçenek varmış tam istediğim gibi oldu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bi de sana sormuştur önceden aynı isimler var onları çalayım mı diye sen büyük ihtimal hayır demişsindir o iptal olmuştur preferencese gir ordan add smiliar named files to playlist gibi bişi olmalı onu tickle olur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kmp playerda oto cik o  ozelik ve ses kalitesi daha yuksek.

1.bolumu aciyorum butun sezonu arka arkaya oh.

Toplam Hit: 1156 Toplam Mesaj: 8