Gomplayer Klasördeki Dosyaları Sırayla Oynatmama Sorunu
-
ben km kullanıyordum gom playera geçtim km kullandıma lanet ettim ama bisorunvar gom player sadece ardışık isimli videoları sırayla oyantıyor
örn:1.flv-2.flv-3.flv gibi ama ben bir klasördeki bütün videoları sırayla oynatmasını istiyorum kmplayrın bölebir artısı vardı bunun için yapabileceğim birşey varmı
-
hocam ekranın alt kısmında list var hepsini liste koy çalsın zor bişey değil
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam saolasın ama işte ben öle bişey yapmadan böle bir videoyu açtığımda ovideo bittiğinde sırayla kalan videolarıda çalsın ben liste yapmadan istiyom
-
dead_march bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hocam saolasın ama işte ben öle bişey yapmadan böle bir videoyu açtığımda ovideo bittiğinde sırayla kalan videolarıda çalsın ben liste yapmadan istiyom
hocam klasörü gomun üstüne at oluyor şimdi denedim
-
arkadaşlar konuya bakan herkese teşekkür ederim gözümden kaçmış ayarlarda varmöış bu tekrar bakınca gördüm gom player görmeyeli süper olmuş buarada herkese tavsiye ederim
-
KaRaKuLe bunu yazdıdead_march bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hocam klasörü gomun üstüne at oluyor şimdi denedim
saol hocam ama ayarlarda klasördeki tüm videoları playiste ekle diye bir seçenek varmış tam istediğim gibi oldu
-
bi de sana sormuştur önceden aynı isimler var onları çalayım mı diye sen büyük ihtimal hayır demişsindir o iptal olmuştur preferencese gir ordan add smiliar named files to playlist gibi bişi olmalı onu tickle olur
-
kmp playerda oto cik o ozelik ve ses kalitesi daha yuksek.
1.bolumu aciyorum butun sezonu arka arkaya oh.