Gömülü Alt Yazıda Türkçe Krakter Sorunu
-
Arkadaşlar merhaba bi kaç tane 720p film edindin bunların içinde inglilizce almanca türkçe alt yazı var türkçe alt yazıyı seçtiğim zaman the kmplayerden türkçe krakterlerde sorun çıkarıyor alt yazı ayarlarından türkçe desteği seçili olduğu halde bu sorunu nasıl düzelte bilirim ?
-
farklı oynatıcılar denedin mi hocam? mesela VLC player gibi.
-
Gom player ile denedim ondan da aynı zaten o iki player dışında da kullanmam,
-
mkv ile altyazıyı çıkartabiliyon
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
mkv ile altyazıyı çıkartabiliyon
-----------------------------Evet ama çıkartmak işime gelmiyor aynı alt yazıyı bulamadım harici olarak ayrıca ürünü dvd ye çektim,
-
hocam bnde avi ye altyazı gömdügüm zmn .srt ten .ssa ya cevirdigimde altyazı avi de TR karakterlerde sorun oluor o yüzden word de replace all yapıorm : ı harfini i ile değiştiriorm , ö yü o ile değiştiriorm replace all dan.. vs..
Türkçe karakterleri ingilizce karakterlere degiştiriorm , tam bir çözüm degil o yüzden sana çözüm olrmu bilemem..
-
bi filme hizli bi sekilde altyaziyi gomenin bi metodu varmi ?
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------
bi filme hizli bi sekilde altyaziyi gomenin bi metodu varmi ?
-----------------------------http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php
programı indir AVIAddXSubs ı çalıştır filme altyazı aynı klasörde ve aynı isimde olsun. altta ilk yere filmi göster altındakine kayıt edeceğin yeri config 1 i kurcala biraz kolay zaten 5 dkkada gömer altyazıyı :D
-
altyazı ve avi aynı isimde , config 1 ide kurcaladm sitede anlattıgı gibi fakat cıkarttıgı avi dosyasında altyazı yok ? Altyazı formatı .srt bu arada , filmde .avi