folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Gömülü Alt Yazıda Türkçe Krakter Sorunu

Gömülü Alt Yazıda Türkçe Krakter Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba bi kaç tane 720p film edindin bunların içinde inglilizce almanca türkçe alt yazı var türkçe alt yazıyı seçtiğim zaman the kmplayerden türkçe krakterlerde sorun çıkarıyor alt yazı ayarlarından türkçe desteği seçili olduğu halde bu sorunu nasıl düzelte bilirim ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

farklı oynatıcılar denedin mi hocam? mesela VLC player gibi.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gom player ile denedim ondan da aynı zaten o iki player dışında da kullanmam,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

mkv ile altyazıyı çıkartabiliyon

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

mkv ile altyazıyı çıkartabiliyon

Evet ama çıkartmak işime gelmiyor aynı alt yazıyı bulamadım harici olarak ayrıca ürünü dvd ye çektim,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

hocam bnde avi ye altyazı gömdügüm zmn .srt ten .ssa ya cevirdigimde altyazı avi de TR karakterlerde sorun oluor o yüzden word de replace all yapıorm : ı harfini i ile değiştiriorm , ö yü o ile değiştiriorm replace all dan.. vs..

Türkçe karakterleri ingilizce karakterlere degiştiriorm , tam bir çözüm degil o yüzden sana çözüm olrmu bilemem..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

bi filme hizli bi sekilde altyaziyi gomenin bi metodu varmi ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

geniuss bunu yazdı:

bi filme hizli bi sekilde altyaziyi gomenin bi metodu varmi ?

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

programı indir AVIAddXSubs ı çalıştır filme altyazı aynı klasörde ve aynı isimde olsun. altta ilk yere filmi göster altındakine kayıt edeceğin yeri config 1 i kurcala biraz kolay zaten 5 dkkada gömer altyazıyı :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

altyazı ve avi aynı isimde , config 1 ide kurcaladm sitede anlattıgı gibi fakat cıkarttıgı avi dosyasında altyazı yok ? Altyazı formatı .srt bu arada , filmde .avi

Toplam Hit: 1103 Toplam Mesaj: 9