Gönül Dostu Füsun Alkan Fan Club - Fusunalkan.Net
-
10 yılı aşkındır Süper Fm de Dj lik yaptıktan sonra Best Fm'e geçen Gönül Dostu Füsun'u bir çoğunuz bilmektedir.
Best FM de hafta içi her gün 16:00-17:00 arası yayında olan Füsun Alkan'ın izniyle vedestekleriyle bir Fan Club sitesi oluşturduk. Belki o kadar harika bir şey olmadı ama elimizden geleni yaptık. Ana sayfayı alelacele html yapıp, kısa zamanda flash action script3 ile kodlanmış şekline getireceğiz çalışmalarına başladık. Bunu bire forum sayfasıyla destekledik. Yayın boyunca FÜsun Alkan'a ulaşma ihtimalinizin yüksek oldugu bu site ileride sponsorlardan hediye dağıtma, yarışmalara vs katılanlara hediyelerin verileceği ve içinizden geçen aşka dair paylaşımlarınızı yapabileceğiniz bir yer haline gelecek, şu andada o yolda ilerlemektedir.
Sizin gönderdiğiniz yazıların orjinal ve güzel olanları canlı yayında paylaşılma ihtimalide gerçekten çok yüksektir. Bunun garantisini ben veriyorum :)
Fan Club üyelerini toplamak ve bir portal oluşturmak adına yapılan bu projeye destek vermenizi temenni ederim.
www.fusunalkan.net - resmi fan club sitesi
-
edit: headbanger notu
saygısızlıgın alemi yok dimi :P
-
kim bu teyze?
-
Arkadaşlar biraz ciddiyet isticem. Birazda edep. Bilmiyorsan senin problemin. Türkiye'de sayılı radyo djlerinden bi ablamız.
-
biraz yaptıgı yayın hakkında bilgi verirsen sevinirim..çünkü böyle sadece sitenin reklamını yapmış oluyorsun..
-
Aşka dair ve güncel konulara yönelik bir yayın. İnsanların gerçekten dertlerini dinleyen buna çözüm arayan bir kişi. Bunu sadece radyo yayını içerisinde değil radyo yayını bittikten sonrada insanlarla ilgilenen, negatif hayatını pozitife çevirmek için elinden geleni yapan bir dj. Yani bunu sadece para için ayda yayınım daha çok dinlensin diye yapan bir kişilik değil insanların dertlerine sorunlarına çözüm bulmak için yapan bir kişi. Siteye girersen ve aldığı ödüllere bakarsan zaten ne kadar başarılı olduğunu görürsün arkadaşım.
-
ilk defa burada duydum bende
Gönül dostu şeneri biliyorum oda radyo 2000 de :)
-
en iyisi MUZO ve ZKC
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
en iyisi MUZO ve ZKC
-----------------------------zkc çok bayıyor ya aşşağılayıcı kelamlarda bulunuyor telefonla katılanlara
-
O zaman müsait olursanız bi dinleyin. Saat 16:00-17:00 arası. Reklam yapmıyorum arkadaşlar merak etmeyin :) Gerçi müzik tarzınız nedir bilemem ama, genelde pop ve slow çalan bir ablamız.