folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gönüllü Köşe Yazarı Aranıyor.

Gönüllü Köşe Yazarı Aranıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dinosah
    dinosah's avatar
    Erkek

amatör gönüllü köşe yazarları aranmakta başlangıç olarak blog sayfasında başlayan yazı hayatı yeterli popülerite ye ulaştıktan sonra blogtan normal bir internet sayfasına aktarmayı düşünüyoruz. bize  siyasi görüş önemli deil aydın ve yaratıcı arkadaşlar lazım ilgilenen olursa özel mesaj atabilir.   saygılarımla.

blog ismi : http://www.sozmeclisi.blog.com/

hayatta son sözleri iyi insanlar söylemez...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pkk yandaslari sutlanirsa yazabilirim

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dinosah
    dinosah's avatar
    Erkek

yazılardada görüldüğü gibi her yazar özgür bi ayrım yok ama ppk yandaşı haber yahut yazı bizim bloğumuzda yayınlanmaz. yazı yazmak isteyen tüm arkadaşları bekliyoruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

dinosah bunu yazdı:
    -----------------------------

yazılardada görüldüğü gibi her yazar özgür bi ayrım yok ama ppk yandaşı haber yahut yazı bizim bloğumuzda yayınlanmaz. yazı yazmak isteyen tüm arkadaşları bekliyoruz.

Blogundaki şu yazıyı bi oku ardından tekrar yorum yap birader.

"Sevgili Şerzan ; Bu ülke de Kürt olmak zordur. Eskiden ayıpmış ama gel gör ki şimdilerde suçtur. Cezası ölümdür çoğu zaman. Sen daha iyi bilirsin ya olsun. Bu mektubu sana sen öldü-rüldü-kten sonra neler olduğunu biraz olsun anlatmak için yazıyorum sevgili kardeşim. Sen öldükten sonra gazetelerde boy boy haberler çıktı. Korkma çoğu senden bahsetmedi.Çok bildik [...]"

İnsanları resmen ayrımcılıga iten kişiler zaten ben "kürdüm" diyen insanlardır.

Eger ki bu Topraklar uzerınde yasayan herkes "BEN TÜRKÜM" dese,ne ayrımcılık olur bu ulkede nede ezilen bir halk var tarzı tartışmalar olur.

Eger yazar ıstıyorsan,elımızden geldıgın yardımcı oluruz ama oncelıkle sacma sapan yazılar yazan kişilere engel ol ardından gel yardımcı olalım.Aksi takdirde bu tarz saçma yazılar yazanlarla iş birligi yaparsın....

Allah büyüktür vesselam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dinosah
    dinosah's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

dinosah bunu yazdı:

Blogundaki şu yazıyı bi oku ardından tekrar yorum yap birader.

"Sevgili Şerzan ; Bu ülke de Kürt olmak zordur. Eskiden ayıpmış ama gel gör ki şimdilerde suçtur. Cezası ölümdür çoğu zaman. Sen daha iyi bilirsin ya olsun. Bu mektubu sana sen öldü-rüldü-kten sonra neler olduğunu biraz olsun anlatmak için yazıyorum sevgili kardeşim. Sen öldükten sonra gazetelerde boy boy haberler çıktı. Korkma çoğu senden bahsetmedi.Çok bildik [...]"

İnsanları resmen ayrımcılıga iten kişiler zaten ben "kürdüm" diyen insanlardır.

Eger ki bu Topraklar uzerınde yasayan herkes "BEN TÜRKÜM" dese,ne ayrımcılık olur bu ulkede nede ezilen bir halk var tarzı tartışmalar olur.

Eger yazar ıstıyorsan,elımızden geldıgın yardımcı oluruz ama oncelıkle sacma sapan yazılar yazan kişilere engel ol ardından gel yardımcı olalım.Aksi takdirde bu tarz saçma yazılar yazanlarla iş birligi yaparsın....

arkadaşım bu yazının neresini pkk yandaşlığıyla suçlayabilirsin .nasıl ki orada kürt milliyetçiliği gibi görünen ve asla pkk ile bağdaştırılamaz bir yazı mevcut ise senin de yaptığın o yazıdan çok daha sert bir söylemdir. istersen o siteden sana başka yazılarda örnekler veriyim;

düşler meclisi yazısında şunlar geçer;

mecliste şuan itibari ile 3 grup mevcut 1 de terör sözcüleri onları gruptan saymak hatta insandan saymak zor ......

.ve tabiki kürt bağımsızlar , çok bağımsız olmadıkları aşikar dağdan veya imralıdan gelen haberler doğrultusunda yürüyorlar dikkat etsinler takılıp düşmesinler.

gibi ve bir çok örnek çıkabilir eleştiri dozunu iyi tutturmalı bence insan saygılarımla 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

free domain olmazsa yazabilirim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dinosah
    dinosah's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

free domain olmazsa yazabilirim

başlangıç için free domain düşündük sonrası için bakıcağız.

Toplam Hit: 3682 Toplam Mesaj: 8