folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gönüllü Yardım Kuruluşları Hak.

Gönüllü Yardım Kuruluşları Hak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

İyi geceler sevgili mümin/e kardeşler,

Uzun bir aradan sonra tekrar bir konu açmış bulunmaktayım. 

Malumunuz üzere İstanbul Mecidiyeköy taraflarında çalışıyor ve yaşıyorum. Eylül 2016 itibariyle yüksek lisans tez savunmasını vermiş bulunmaktayım. Ayrıca hafta içi de bir çağrı merkezinde çalışıyorum. Daha iyisini buluncaya kadar en iyisi bu diyorum. Tabi herhangi bir enerji şirketinde yer verirlerse orada da çalışmaktan büyük bir zevk duyarım. Aynı zamanda üniversiteli genç bilim insanlarının kurduğu bir düşünce kuruluşunda Orta Asya ve Kafkasya'nın demografisi, enerji kaynakları gibi konular üzerinde aylık yazılar yazmaya başladım. 

Asıl gelelim konumuza,

Hafta sonları vaktim olduğu için bunu herhangi bir yardım kuruluşunda değerlendirmek istiyorum. Malumunuz olduğu üzere bazı dernek, vakıf gibi yerler başka amayçlar uğruna adam kazandırmaları sebebiyle böyle kuruluşlar çatısı altında toplanmaktalar. Bende bu tür yerlerle karşılaşmamak amacıyla sizlerden bu konuda dernek, vakıf gibi yerlerin tavsiyesini istiyorum. Zihinsel engelliler, down sendromlu yada Tog gibi dernek, vakıf tavsiyenizi bekliyorum. Hem kendime, hem o kuruma bir şeyler katarken aynı zamanda bir şeyler de kazanmak istiyorum.

Bu vesile ile yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca son zamanlarda Kuran öğrenme hevesimde var. Bunun içinde kurs tavsiyesi istiyorum.

Not: Lütfen konuyu saptırmayalım, amacı dışında bir şeyler yazmayalım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/evsizlerevi/?fref=ts

sana çok yakın

yazın bir kaç kere katıldım.(ulaşım imkanım daha fazlaydı şimdi uzaklardayım)

1000 adet çorba kasesi aldım

bi sonraki ayda elimden gelen yardımı yapmak istiyorum.

keşke imkanım daha fazla olsa daha fazla yardım edebilsem

not: kimseyi tanımıyorum hiç biriyle tanışmıyorum yaptıkları yardımları beğendim benimde çorbada tuzum olsun dedim

pikacu bu fikrinden dolayı kutluyorum seni.

blackstone_tr tarafından 10/Kas/16 23:16 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle helal olsun diyorum yani çalışıyorsun ediyorsun bir de hayır işlerine vakit ayırıyorsun, helal olsun.

Neyse. Şimdi benim bildiğim sesli kitap olayı var. Hangi kurumdan çıkma fikir fikrim yok ama merkez kütüphanelere gidersen bilgi alabilirsin. Mesela belli kitapları ya da istediğini okuyorsun ve sesini kaydediyorlar; böylelikle bu kitaplar görme engelli arkadaşlarımıza vitamin oluyor. Çok çok güzel bir proje ve ayrıca bilgisayarda düzenleme işleri vs. de varmış ben de bu aralar bilgi almak için gideceğim. Sesim s*kko olduğu için seslendirme işine girme niyetim yok ve o nedenle düzenleme işlerine filan girmeyi düşünüyorum.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek

Hocam gorme engelliler icin kitap seslendirebilirsin. Bu illa roman olmak zorunda degil ders kitaplarida seslendirebilirsin. Mesela istanbul da ibb ye ait merkez var eyupteydi yanlis hatirlamiyorsam orda seslendirme yapiyorsun.

Edit: Sesin kotuymusde zaten senden pro bir sey beklenmiyor anlasilir ol kekeme olma yeter oyle secici degiller.

atakartal tarafından 11/Kas/16 12:14 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=odP0ukn90jk

Öğreneceksen bundan öğreneceksin. Yoksa da yakınındaki camilerden birinde imama rica et her gün 15 20 dakikasını ayırır, ayırmak zorunda. Bir iki haftaya halledersin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

öncelikle tebrik ediyorum

hangisi güvenilir bilemiyorum ama  önce gerçek kişileri bulup onların bağlantısı ile doğru vakıflara ulaşırsın.

belediyelerin açtığı kurslar oluyor engellilere yönelik. oralardaki öğretmenlere danışabilirsin.

http://istanbulkurslar.com/

birde burayı tavsiye ettiler forumdan saolsunlar.. bende buraya kayıt oluşturmayı düşünüyorum yakında.

http://getem.boun.edu.tr/?q=node/17941

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

ismailağaya giit farklı cemaatlerin derneklerıne gıt gonullu ol benı yurtdısına gonderın de afrıkaya gonderırler senı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1051 Toplam Mesaj: 7
dernek vakıf gönüllü çalışma gönüllü yardım