Google - Analytics

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu google - analytics ne işe yarar? Tahribat'ta da var, yani sayfa yüklenirken www.google-analytics.com da yükleniyor. Nedir? Ne işe yarar ?

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    sayaç.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    sayaç günde kaç kişi ziyaret etmiş istatistiki verileri topluyor gmail hesabından giriş yapıyorsun google.com/analytics den bakıyorsun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

teşekkürler.. Peki bir katkısı oluyor mu ? Yani ben kendim de yazarım, günde kaç kişi girdiğini.

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    önce www.google.com/analytics e giriş yapacaksın oradan site ekle diyeceksin kendi siteni yazacaksın sana kod verecekler ekledikten 24 saat sonra bilgileri istatistikleri görebilirsin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    mamii bunu yazdı:
    -----------------------------

teşekkürler.. Peki bir katkısı oluyor mu ? Yani ben kendim de yazarım, günde kaç kişi girdiğini.

-----------------------------

sen kendin o kadar gelişmiş bir şey yazacağını sanmıyorum, yanlış anlama, seni küçük gördüğümden değil. ama bu analytics öyle birşeyki kendi web sitende hangi linke kaç kere tıklanmış bunu canlı canlı gösteriyor ve daha pek çok muhteşem özellikleri var. kim hangi ülkeden gelmiş, ekran çözünürlüğü, renk derinliği, java destekleyenlerin yüzdesi, flash destekleyenlerin yüzdesi, bir gelen bi daha geliyormu yüzdesi falan, muhteşem bişi yani ;)

Toplam Hit: 1012 Toplam Mesaj: 6