Google - Gizlilik - Android

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba..

Bildiğiniz gibi android cep telefonlarımızın olmazsa olmazıdır gapps.

Google hesabımda gezerken telefondan yaptığım aramalar tut işte rehberime kadar bi zamanlar yedeklemiş etmişim.

Aslında çokta fifi derip geçerim halada öyleyimde şey düşündüm.

Yani ben google da bi şarkıcı arıyorum , youtube girdiğimde tak bana onları öneriyor amk..

Telefona hiç gapps kurmasam , yani tamamiyle google ile iletişimini koparmayı düşünüyorum ? Nasıl olur ? Az tartışalım istedim.

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

Arkadaşlar merhaba..

Google hesabımda gezerken telefondan yaptığım aramalar tut işte rehberime kadar bi zamanlar yedeklemiş etmişim.

Yani ben google da bi şarkıcı arıyorum , youtube girdiğimde tak bana onları öneriyor amk..

Telefona hiç gapps kurmasam , yani tamamiyle google ile iletişimini koparmayı düşünüyorum ? Nasıl olur ? Az tartışalım istedim.

Google'ın işi bu maalesef. Nasıl engellenir bu konularda çok tartışılmıştır internette sanırım ama Türkçe olarak bu konuda bir tartışma ve öneri görmedim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı

Arkadaşlar merhaba..

Google'ın işi bu maalesef. Nasıl engellenir bu konularda çok tartışılmıştır internette sanırım ama Türkçe olarak bu konuda bir tartışma ve öneri görmedim.

bütün kullandığım ve kullanacağım uygulamarın apk'larını play store dan indirdim.

15 dk içinde rom atıcam ve gapps kurmuycam. yani hiç bi şekilde mail adresimi bile yazmayı düşünmüyorum telefona ?

yeterli olur sanırım bu hocam :)

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı

Arkadaşlar merhaba..

bütün kullandığım ve kullanacağım uygulamarın apk'larını play store dan indirdim.

15 dk içinde rom atıcam ve gapps kurmuycam. yani hiç bi şekilde mail adresimi bile yazmayı düşünmüyorum telefona ?

yeterli olur sanırım bu hocam :)

Peki neden gizli olma düşüncesindesin ? Seni buna iten nedir illegal içerikmi bakıyorsun.

Ona bakarsan artık gezinti diye bişey çıktı sürekli gizlilik sürekli kaçmak gizli kapaklı şeyler.

Madem o kadar gizlilik istiyosun kirala bir cloud sunucu irlandadan kafana göre takıl hocam.

Busiest men find the most time....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Barış hacı o dediğin biraz zor. Şöyleki mesela diyelim herşeyin apksına sahibim diyorsun eyvallah bi süre sonra onlar hata verecektir çünkü sunucularla haberleşip güncelleme kontrolü yapacaktır ve eğer güncelleme kontrolü yapamazsa ki yapamaz market kurulu değil google services kurulu değil o zaman çalışmayacaktır. Ayrıca;

*Gmaillerien bakamazsın
    *Gtalk kullanamzsın
    *Whatsapp kullanamzsın çünkü google servisine bağımlı

*Haritalar olmayacak

*Kişilerini güncelleyemeyeceksin

*Kilidi unutursan yarrağı yersin :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 784 Toplam Mesaj: 6