folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google 1 Nisan 2016 Şakaları

Google 1 Nisan 2016 Şakaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Merakla bekliyordum saat 12'den sonra sonra unuttum az önce youtube'da rastgeldim, snoopaVision diye snoop dogg'un gözünden videoları izliyorsun 3d video ile. :D

Aşağıda örnek videolar mevcut. Herhangi bir videodan girerseniz eğer videonuz eklenecektir tarzında uyarı veriyor.

https://www.youtube.com/snoopavision

Bu da diğer şakalarıhttp://www.ibtimes.com/google-april-fools-day-2016-gmail-mic-drop-youtube-snoopavision-disco-maps-more-2346843

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

Snoopavision saka miydi :D cok dikkat etmemistim, vay be adamlar snoopdogla mi anlasmislar deyip gectim

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Amerikalıların şaka anlayışı berbat. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Change of name for the Department of Electrical and Computer Engineering

Dear All,

There has been a lot of discussion recently around the fact that the words “Electrical and Computer Engineering” do not come close to fully describing the nature of our department and the education it delivers. After all, our graduates are highly sought after for a wide variety of jobs dealing with communication and network systems, signal processing, machine learning, robotics, virtual reality, critical infrastructure monitoring, cybersecurity, coding, computing, embedded systems, cyberphysical systems, big data, personalized healthcare, biomedicine, computational finance, energy, electronics, semiconductor devices.

Therefore, the ECE Demos and Publicity Committee got together and brainstormed (over a lot of coffee) for a new name that captures more of the atmosphere in our department rather than the immense breadth of our field.

Upon the recommendation of the aforementioned committee, I am pleased to announce that as of April 1, 2016, the name for our department is changed into “Espresso Coffee Engineering (still ECE)”.

Cheers, Espresso Coffee Engineers!

Professor and Chair

Espresso Coffee Engineering Department

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Benim denk geldiğim güzel 1 nisan şakalarından

H&m X Mark

http://markforhm.com/

Apple Device

http://hackaday.com/2016/04/01/apple-introduces-their-answer-to-the-raspberry-pi/

torpedo_XL tarafından 02/Nis/16 01:33 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

çift g eklerseniz bu da mükemmel olur :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Gmailde de mic drop diye bir buton koymuşlar gönderme butonunun yanına. Onu tıkladığında yere mikrofon atan bir minion gönderiyormus alıcıya. Aynı zamanda engelliyormus karşı tarafı :D

Işten kovulan olmuş bu yüzden :D

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

şaka bu olsa gerek :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iKlotho
    iKlotho's avatar
    Erkek