Google 24 Saat İçerisinde Kaç Sayfamı İndexledi ?
-
Bu linkteki şekilde arama ile
-son 24 Saat
-son 1 hafta
-son 1 ay
-son 1 yıl
kaç sayfanızın indexlendiğini ayrıntısı ile görüntüleyebilirsiniz.Örneğin tahribat'ın son 24 Saat indexlenen sayfa sayısı
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=site%3Awww.tahribat.com&as_qdr=d&meta=&aq=f&oq=&aqi=
Kendi adresinizi site: yazısından sonra yazdığınızda kendi bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Sıfır sonuç çıkıyorsa o gün içinde hiçbir sayfanız indexlenmemiş demektir.
-
sadece sayfa değil. imzayıda indexliyor :) bir anlık çekimde yapılan herşeyi indexliyor. otobüste underzeroyla konuşmuştum bunu.
s
-
O zaman google çok büyük ayıp etmiş bana
-
Bu olay yeni eklendi galiba görmemiştim, paylaştığın iyi oldu... +rep :)
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------sadece sayfa değil. imzayıda indexliyor :) bir anlık çekimde yapılan herşeyi indexliyor. otobüste underzeroyla konuşmuştum bunu.
s
-----------------------------google yönetici panelinden istediğin kısımlara girişi engelleyebilirsin,ayrıca robots.txt dosyasından imzaya fln izin vermezsen o kısımları indexlemez..vbulletinse forumun bende hazır txt dosyası var,forum için yapmıştım,pm atarsan yollarım..
-
Kendi adresinizi site: yazısından sonra yazdığınızda kendi bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Sıfır sonuç çıkıyorsa o gün içinde hiçbir sayfanız indexlenmemiş demektir.
:))))) hocam hiç güleceğim yoktu
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kendi adresinizi site: yazısından sonra yazdığınızda kendi bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Sıfır sonuç çıkıyorsa o gün içinde hiçbir sayfanız indexlenmemiş demektir.
:))))) hocam hiç güleceğim yoktu
-----------------------------reis öyle deme :) ne anagıt herifler var anlatamam sana.bana gelen soruları bi görsen iyiki yazıyosun dersin.tamam sen anlıyosun ama google nedir 2 gün önce öğrenenlerde var.. :)
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Bu olay yeni eklendi galiba görmemiştim, paylaştığın iyi oldu... +rep :)
-----------------------------hayır yeni değil.
-
son 1 dakika da indexlenenleri nasıl bulacağız peki :W
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
son 1 dakika da indexlenenleri nasıl bulacağız peki :W
-----------------------------ehuhuhu asla azıyla yetinme demişler dimi baba :D:D iste iste dahada iste :)