-
google" ı açın. arama kutusuna
weapons of mass destruction
yazın ve kendimi şanslı hissediyorum düğmesine basın. -
Internet'in en çok kullanilan arama motoru Google, Irak'la savasa karsi bir Ingiliz eczaci tarafindan ilginç bir sekilde ''hack''lendi. Internet kullanicisi ''www.google.com''da, arama yerine ''weapons of mass destruction'' (kitle imha silahlari) yazip, ''Im feeling lucky'' (ya da türkçe sitede ''kendimi sansli hissediyorum'') tusunu tikladiginda, karsisina, herhangi bir siteye ulasilamadiginda çikan hata sayfasinin bir benzeri ancak, ''kitle imha silahlari gösterilemedi'' yazili olani çikiyor. Arama motorunu hackleyen savas karsiti Ingiliz eczaci Anthony Cox, amacinin dünya kamuoyunu dikkatini yeniden Irak'a çekerek, savasi nedeni olan kitle imha silahlarinin bulunamayisinin hesabinin sorulmasi oldugunu belirtiyor. Subat ayinda BM silah denetçilerinin sefi Hans Blix'in Irak'ta isbirligi saglanamamasi konusundaki açiklamalarini Internet'te okuduktan sonra istedigi siteye giremedigini anlatan Cox, karsisina ''hata sayfasi'' çikinca birden aklina ''kitle imha silahlari hata sayfasini'' hazirlamak geldigini kaydetti. Savas karsiti Cox, hazirladigi ve uk.re.humour adresinde yayinladigi sayfanin çok ilgi çektigini ve ilk 24 saate 150 bin kisinin siteyi ziyaret ettigini belirterek, Subat sonunda bir milyon ziyaretçinin kendisine izlenim yazdigini bildirdi. Sayfasini temmuz ayinin basinda google arama motoruna baglamasiyla 4 günde 4 milyon kisinin siteye giris yaptigini belirten savas karsiti Cox, amacina ulastigini belirtiyor. Ingiltere'de Aston Üniversitesi'nde ilaç tepkilerinin izlenmesi konusunda ders de veren Cox, ayrica ''www.blacktriangle.org'' sitesinde ilaç güvenligi konusunda uyarilarda bulunuyor.
Alıntıdır... -
koçum benim be ne biçim adammış
-
HMMZ
Acaip lam manyak bi fikir ha. -
Good Job!
-
sitede hata mesajına benzer bi sayfa yapmışlar
kendimi şanslı hissediyorum a tıklayınca ilk bulduğu siteye gönderiyor o sitede hata mesajına benzer bir html gösteriyor
yane basit bişiy, hack filan değil...
-
G_K_N
ama adam "kendimi sansli hissediyorum"a sokmus siteyi olay orda zaten -
bİDE belki bilmeyen vardır
gogle
google
gooogle
Yazıncada giriyo yani boşuna 1 tane o yazmayın gogle yeter....
:))))))

-
harbıden adam iii iş yapmıs herkesler unuttu savası ama o adam unutmamıs demekkı basıt bı iş yapmış olsada kamu oyuna sesını duyurmus bence çokta iyi bi iş yapmıs helal olsun alla ellerıen beynıne güç kuvvet ve yenı hackerlı dusunceler nasıp etsın işalla :))))
-
google" ı açın. arama kutusuna
miserable failure
yazın ve kendimi şanslı hissediyorum düğmesine basın.
Toplam Hit: 2599 Toplam Mesaj: 10