Google Adreslerde Numara Nasıl Değiştirilir?
-
https://imgyukle.com/i/RzhYsR
google nin bu hızmetının adını bılmedıgımden adresler dedim adı neyse artık. devır aldıgım eczanemın telefon numarası eskı telefofn numarası olarak gorunuyor bunu değiştirmek icin ne yapabılırız bılen varsa cok makbule gecer -
Üstüne tıkla düzenleme önerin var. Oradan telefon numarasını yazıp gönderiyorsun belli bir süre sonra onaylanıyor. Google Türkiye'den arayıp numara değiştirme talebinde bulunmuşsunuz onaylıyor musunuz falan diyorlar. Bazende direk değişiyor.
Değişik bir algoritması var.
-
Beni sinir eden bir konu bu hocam. Yaklaşık 6-7 aydır bir numara düzenlemesi istiyorum yapılmıyor. İsimde hata yapmışım ç yerine x koymuşum onu defalarca düzeltme olarak gönderdim tık yok. Google business olayında biraz geri planda kalıyor sanırım. Bir formül bulursan lütfen burayada yaz.
-
my business hizmetin adı. işletme ekle deyip sayfa sahibine ulaşmayı deneyebilirsin
-
buradan ekle biz düzeltme önerelim?
-
sLeymN bunu yazdı
buradan ekle biz düzeltme önerelim?
Valla beceremedim açıkçası sevabına yardımcı olursanız sevinirim 0232-449-19-29 olarak guncellemek ıstıyorum
-
İki tane eczane var. Hangisine istekte bulunacağız ?
-
hocam merhaba yeni yazabildim, ilk çıkan eczaneye girdim düzeltme önerisini. Diğer arkadaşlar da yardımcı olursa hallolur senin iş