Google Adsense Başkası Tarafından Banlanabilirmi
-
ewet ben site açacam fakat gıcık birisi site deki google reklamına boş yere tıklayıp banlayabilirmi
-
hoca gıcık kişi banlamaz banlatır :) Banlatsa bile geçersiz tıklamaların sebebini bildirip banı açtırabilirsin.
-
habib_mx_tr,
yok öle bişiy, biri günde 200 kere tıklasın sahteden , google a versen bile banı açmazlar :)
bizzat tecrübe edindim , vermedim ama mail bombardmanına tuttum. 200 tane mail attım durumu açıklayıcı ama ibnele açmadı :@ amk
-
ben yaptım ve oldu .... adam yeni adsense üyeliği actırdı sonra noldu bilmem bakmadım ...
-
o iyide, tahribat da bi zamanlar google reklamı için başvuruda bulunmuş ama logo yüzünden kabul etmemişler. :) sanırım holy abimizdi galiba, yeni üye oldğum için pek fazla bilgim yok :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------habib_mx_tr,
yok öle bişiy, biri günde 200 kere tıklasın sahteden , google a versen bile banı açmazlar :)
bizzat tecrübe edindim , vermedim ama mail bombardmanına tuttum. 200 tane mail attım durumu açıklayıcı ama ibnele açmadı :@ amk
-----------------------------
hoca benide geçersiz tıklamalardan banladı google ama sebebini belirtince benim hesabı sıfırladılar. Sen adamların üzerine çok gitmişsin anlaşılan :D -
tbt warez in kralı xD
türkiyede tbt kadar sağlam warez arşivi yok
ayrıca gıcık lık yapan o.ç ları reklamına 50 defa tıklar banlanırsın sonrada geçersiz tıklama sebebiyle mail atarsın düzeltebilirsin.
-
Hayır böyle bir şey karşısında google seni banlayamaz.
Yok 50 kere tıklarsan yok 200 kere tıklarsan google seni banlarmış :D
karpuz mu banlıyo google :D Hiç bişey olmaz.
Ayrıca böyle bir durum karşısında google adsense'e e-posta atıp durumu bildirebilirsin.