Google Adsense Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Muridler ben bu islerden anlamadigimdan size sorim dedim elimde adsense hesabi var sanirim 2010 da acmisim suan tesadufen fark ettim bi site acmistim 2010 da :D 0.47 bakiye var icinde haberim yok

sozun kisasi bu hesaplar hala para ediyormu ediorsa ederi nedir bi ara millet deli gibi ariyordu bu hesap o hesapmidir :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

eder tabi , birazdan alırlar zati : )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

yt para kazanma nasil oluor falan die bakim derken bi girim bu adsense neydi die direk baglandi da pin falan muhabbeti varmis onu aldimmi acaba ona nasil bakiyoruz ?

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

geçmiş ödemelerine bak geçmiş ödeme yoksa pinsizdir pek para etmez

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

odeme vs bisi almadim 2010 da acmisim olede kalmis eski hesap hic kullanmadigimdan kural ihlali falanda yokmus :D:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

Bakiyen 20 liraya ulastiginda pin gonderiliyor hocam. Pini girilmemis hesap buyuk ihtimalle.

Mobil uygulama geliştirilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

aynn arastirdim odeme almadigimdan pinde yok pinsiz sekilde bunun ederi nedir acaba satsakmi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

detayli bilgi hakkinda 1-2 kisiye pm attik saolsunlar okuyup adam yerine bile koyup cvp atmadilar neyse konu silinsin adamina gore muamele yeni moda

Toplam Hit: 868 Toplam Mesaj: 8