Google Adsense Hakkinda Bir Soru...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Heyirli aksamlar :)

Sorum basit 1 - 2 aydan beri adsense reklamlarini koydum siteme... 60 euro falan oldu... acaba bu paraya dokunmama gibi bir sansimiz var mi ? yani mesela 10 sene falan dokunmasam diyorum ? boyle birsey olur mu ? o orda artsa falan... :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Niye olmasın hocam? Benimde vardı adsense hesapta duruyor hala paralar. Ne kadar olduğunu bile unuttum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Ödemeleri beklemeye alırsan birikir hocam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    mustafacsn bunu yazdı

Sorum basit 1 - 2 aydan beri adsense reklamlarini koydum siteme... 60 euro falan oldu... acaba bu paraya dokunmama gibi bir sansimiz var mi ? yani mesela 10 sene falan dokunmasam diyorum ? boyle birsey olur mu ? o orda artsa falan... :)

Siten ne hocam? :)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    mustafacsn bunu yazdı

Siten ne hocam? :)

aynen site nedir hocam bakalım 2 ayda 60euro iyi para, giderek katlanır umarım

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hocam aç bi banka hesabı orada biriktir, gün gelir banlanırsın tüm birikimin gider :)

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

2 tane yabanci websitesinden kazandim bu parayi. giyim ile alakali siterler...  simdi ise www.issizadam.net gibi bir web sitesi yapmak istiyorum ama yabanci versiyonu... o siteyi nasil yapabilirim ki.. adamlar heralde wordpress kullaniyor bende hic kullanmadim valla

mustafacsn tarafından 10/Şub/13 03:00 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    mustafacsn bunu yazdı

2 tane yabanci websitesinden kazandim bu parayi. giyim ile alakali siterler...  simdi ise www.issizadam.net gibi bir web sitesi yapmak istiyorum ama yabanci versiyonu... o siteyi nasil yapabilirim ki.. adamlar heralde wordpress kullaniyor bende hic kullanmadim valla

http://colorlabsproject.com/themes/arthemia-premium/

adamlar buradaki temayı kullanıyolar, yükle wordpress'i bu temayıda warezden bul tamamdır :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

adsense euro damı veriyo dolar biliyoruz biz :|

parayı her ay çek hesabına bekletme oralarda 

2ayda 60 veriyosa at gitsin o siteyi

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    mustafacsn bunu yazdı

http://colorlabsproject.com/themes/arthemia-premium/

adamlar buradaki temayı kullanıyolar, yükle wordpress'i bu temayıda warezden bul tamamdır :)

abi o temayi kullandiklarini biliyorum ama parali :) tahribatta kim gormus boyle seylere para verildigi :)

Toplam Hit: 1220 Toplam Mesaj: 10