Google Adsense Hakkinda Bir Soru...
-
Heyirli aksamlar :)
Sorum basit 1 - 2 aydan beri adsense reklamlarini koydum siteme... 60 euro falan oldu... acaba bu paraya dokunmama gibi bir sansimiz var mi ? yani mesela 10 sene falan dokunmasam diyorum ? boyle birsey olur mu ? o orda artsa falan... :)
-
Niye olmasın hocam? Benimde vardı adsense hesapta duruyor hala paralar. Ne kadar olduğunu bile unuttum :)
-
Ödemeleri beklemeye alırsan birikir hocam :)
-
mustafacsn bunu yazdı
Sorum basit 1 - 2 aydan beri adsense reklamlarini koydum siteme... 60 euro falan oldu... acaba bu paraya dokunmama gibi bir sansimiz var mi ? yani mesela 10 sene falan dokunmasam diyorum ? boyle birsey olur mu ? o orda artsa falan... :)
Siten ne hocam? :)
-
suhatuna bunu yazdımustafacsn bunu yazdı
Siten ne hocam? :)
aynen site nedir hocam bakalım 2 ayda 60euro iyi para, giderek katlanır umarım
-
Hocam aç bi banka hesabı orada biriktir, gün gelir banlanırsın tüm birikimin gider :)
-
2 tane yabanci websitesinden kazandim bu parayi. giyim ile alakali siterler... simdi ise www.issizadam.net gibi bir web sitesi yapmak istiyorum ama yabanci versiyonu... o siteyi nasil yapabilirim ki.. adamlar heralde wordpress kullaniyor bende hic kullanmadim valla
mustafacsn tarafından 10/Şub/13 03:00 tarihinde düzenlenmiştir -
mustafacsn bunu yazdı
2 tane yabanci websitesinden kazandim bu parayi. giyim ile alakali siterler... simdi ise www.issizadam.net gibi bir web sitesi yapmak istiyorum ama yabanci versiyonu... o siteyi nasil yapabilirim ki.. adamlar heralde wordpress kullaniyor bende hic kullanmadim valla
http://colorlabsproject.com/themes/arthemia-premium/
adamlar buradaki temayı kullanıyolar, yükle wordpress'i bu temayıda warezden bul tamamdır :)
-
adsense euro damı veriyo dolar biliyoruz biz :|
parayı her ay çek hesabına bekletme oralarda
2ayda 60 veriyosa at gitsin o siteyi
-
CEO bunu yazdımustafacsn bunu yazdı
http://colorlabsproject.com/themes/arthemia-premium/
adamlar buradaki temayı kullanıyolar, yükle wordpress'i bu temayıda warezden bul tamamdır :)
abi o temayi kullandiklarini biliyorum ama parali :) tahribatta kim gormus boyle seylere para verildigi :)