Google Adsense Hakkında İlgili Ve Bilgili Mürid Kardeşlerim?
-
Merhaba arkadaşlar. Google adsense e üye oldum ve içerde bir miktar bakiyem (100$ ı geçik) var fakat bu paraya alabilmem için biliorsunuzki bazı prosedürler var. BU prosedürlei tamamladım fakat iş google a kalıo daha sonra. Size bir pin code yollaması gerekior ve bildiğim kadarıyla bu pin kodun 2 defa yollatma şansınız var. 2 defa başvurdum ve 2sindede pin codum gelmedi. Ne yapmama gerekior. Yardımcı olucak veya ilgilenicek arkadaşlarımdan Allah razı olsun...:d
-
http://www.google.com.tr/support/adsense/bin/request.py? Ödemeler - Kişisel kimlik numarası (pin) tıkla sonra sorununu yaz.
-
3 hakkın var. buraya sorununu bildir adsense-tr @ google.com veya adsense sayfasının altındakı bize ulaşın linkinide kullanabilirsin....bide..adres bilgilerinde türkce karekter kullanıyormusun..eger öyleyse bilgilerini türkçe karekterlerden kurtar.......... bu seferkine farklı bir adres belirt......bu sorunu bir cok kiş yasıyor..bazen hiç gelmedigi de olluyor kimisine 3 tane pin birden geliyo:D
-
hoca 100 doları nasıl yaptın anlatsana
-
arkadaşım çok sıkı çalıştım ve 1.5 ayda yaklaşık 200$ civarı yaptım gerçekten çok çalışmak lazım.
-
bu arada karşılıklı reklamlarımıza tıklaşmak isteyen adsense ciler *** msn eklesinler. ben sizinkine siz benimkine tıklayın,..
Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 6