folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google Adsense Hakkında İlgili Ve Bilgili Mürid Kardeşlerim?

Google Adsense Hakkında İlgili Ve Bilgili Mürid Kardeşlerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isayyu41
    isayyu41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar. Google adsense e üye oldum ve içerde bir miktar bakiyem (100$ ı geçik)  var fakat bu paraya alabilmem için biliorsunuzki bazı prosedürler var. BU prosedürlei tamamladım fakat iş google a kalıo daha sonra. Size bir pin code yollaması gerekior ve bildiğim kadarıyla bu pin kodun 2 defa yollatma şansınız var. 2 defa başvurdum ve 2sindede pin codum gelmedi. Ne yapmama gerekior. Yardımcı olucak veya ilgilenicek arkadaşlarımdan Allah razı olsun...:d

isayyu41
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek

http://www.google.com.tr/support/adsense/bin/request.py? Ödemeler - Kişisel kimlik numarası (pin) tıkla sonra sorununu yaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

3 hakkın var. buraya sorununu  bildir adsense-tr @ google.com  veya adsense sayfasının altındakı bize ulaşın linkinide kullanabilirsin....bide..adres bilgilerinde türkce karekter kullanıyormusun..eger öyleyse bilgilerini türkçe karekterlerden kurtar.......... bu seferkine farklı bir adres belirt......bu sorunu bir cok kiş yasıyor..bazen hiç gelmedigi de olluyor kimisine 3 tane pin birden geliyo:D

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    hoca 100 doları nasıl yaptın anlatsana

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isayyu41
    isayyu41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşım çok sıkı çalıştım ve 1.5 ayda yaklaşık 200$ civarı yaptım gerçekten çok çalışmak lazım.

isayyu41
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    bu arada karşılıklı reklamlarımıza tıklaşmak isteyen adsense ciler *** msn eklesinler. ben sizinkine siz benimkine tıklayın,..
Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 6