folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google Adsense Ve Benzerlerinden Para Kazanmak

Google Adsense Ve Benzerlerinden Para Kazanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    yaklaşık 7 yıldır web tasarımla ilgileniyorum. amatör profesyonel onlarca site yapmışımdır. ama hiçbiri kendim için değil. son zamanlarda forumda arkadaşların adesense gibi sistemlerden kazandığı paraları ballı ballı anlatmalarını okuyunca dedimki biraz da kendimize çalışalım artık. uzun lafın kısası artık öyle bir site kurayımki ben de bikaç ayda en azından 100-150 dolar gibi bi para kazanayım diyorum. ancak en büyük sorun sitenin içeriği yani konu ne olsun. dil konusu tamam ingilizce olması büyük avantaj ama içerik daha da önemli. sizin içerik hakkında tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar?

boş tenekeden çok ses çıkar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Herhangi bir konuda rehberlik olabilir.Paylaşım, emeğine sağlık, en zart en zurt sitelerinden yıldı millet artık bir işe yaradıkları yok.Sosyal yaşamda herhangi bir konu için rehberlik olabilir.Mesela yurt dışında eğitim, yurt dışında çalışma, yada içerik ingilizce olsun diyorsan yabancılar için Türkiye rehberliği vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    Dil pek önemli değil önemli olan hangi konuda olursa olsun özgün olmak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Kardesim istanbulun trafik çilesiyle ilgili veya otobus hat problemleriyle ilgili bir site yap köşeyi dönersin al sana en baba fikir:) İstanbulun yeni çıkan yerel gazetesi gastede 1 sayfa sikayet yer alıyo goruyorumki insanlar içlerini dökmek için bir yer arıyor. Ben yapacaktım ama vaktim hic olmuyor sen yap bari benide modaretor olarak ekle:d

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

darkii bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kardesim istanbulun trafik çilesiyle ilgili veya otobus hat problemleriyle ilgili bir site yap köşeyi dönersin al sana en baba fikir:) İstanbulun yeni çıkan yerel gazetesi gastede 1 sayfa sikayet yer alıyo goruyorumki insanlar içlerini dökmek için bir yer arıyor. Ben yapacaktım ama vaktim hic olmuyor sen yap bari benide modaretor olarak ekle:d
    -----------------------------

aslında doğru söylüyosun hocam bu konuda düşünmek lazım 

boş tenekeden çok ses çıkar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Senin düşündüklerini bende çok düşündüm. Bi keresinde adsense aldım ona buna tıklata tıklata sonunda banladım. Ama bi kere daha adsense aldım babamın adına bu seferde hotel sitesi açtım dil yabancı bayaada sağlam keywordler ekledim günde en azında 1 kere tıklanıyo. Bazen oluyo günde 13 kez bile tıkladığı oluyo. Siteden kimsenin haberi yok. Yani varda bi kaç kişi anca bilir hotel sitesi işte. hotel , travel bu kelimeler iyi kazandırıyo. Böyle basit bi site aç bence.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    para kazanmak istiyorsan içerik özgün bir o kadarda reklam alacağın google adsense gibi kurumların kuralları çerçevesinde bir site yapmak.

eski bir dost mu aradınız?
Toplam Hit: 1669 Toplam Mesaj: 8