Google Adsense Yerli Veya Yabancı Alternatifleri Nelerdir
-
Merhaba müritler,
Google Adsense hesabı açmıştım banlandık ve onun yerli veya yabancı alternatiflerini arıyorum bilen varsa yazabilir mi -
en ıyısı adsense yıne sen ufaktan yenı adsense aç derım ilk verdiğin banka bılgılerını verme baska banka kartı yaz bılgılerıne sorun yapmıyorlar. ben bu sekılde zamanında 3 tane adsense acmıstım
-
drexler bunu yazdı
en ıyısı adsense yıne sen ufaktan yenı adsense aç derım ilk verdiğin banka bılgılerını verme baska banka kartı yaz bılgılerıne sorun yapmıyorlar. ben bu sekılde zamanında 3 tane adsense acmıstım
hangi partnere takılıyon son zamanlarda?
-
Adsense'nin üzerine yok. Zamanında bende çok aradım. Ya hitleri az sayıyorlar yada verdikleri para az oluyor. Google candır.
-
Prometheus bunu yazdıdrexler bunu yazdı
hangi partnere takılıyon son zamanlarda?
awe :D
-
Rek mobi iyi gibi R10 da sürekli reklamı dönüyor
-
Mesaj atıp vakit ayıran herkese teşekkür ederim. Adcash'in pop up şeklinde açılan reklamları ve gösterim olayı cazip geldi ki bence Adsense hesabı açana kadar kullanılabilir.