folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google Adsense"Den Yüksek Gelir Elde Etme

Google Adsense"Den Yüksek Gelir Elde Etme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Konu: Google Adsense
    Amaç: Adsense İle Yüksek Gelir Elde etme

Şimdi Taribat Müridleri Bildiğiniz gibi çok uzun zamandır bazı msn’dekilere reklamlarımı yollar tıklatırdım ve google’dan para kazanırdım =) şimdi dedimki birazda Tahribat muridleri kazansa zararı olmaz =) Şimdi Öncelikle Google’dan bahsedelim…
    Google adsensedeki amaç nedir?
    Amaç Reklam veren şirketlerin İstenilen Keywordler ile google’da ilk sıralarda çıkması ve siteye hit + potansiyel müşteriyi kazandırmaktır.. Yani Biz google’a gireriz örnek security yazarız ve sağda security keyword’üne ücret ödeyen firmaların reklamları çıakr buraya kadar sorun yok gayet normal fakat belli firmalar rekabet için ücretin miktarını arttırırlar. Örnek Vermek gerekirse… X Firması “security” Keyword’üne Tıklama Başına 0,2 verirken , Y firması bu Keyword’e 0,6 verir ve Y firması google aramasında sponsor bağlantılarda daha önceliklidir şimdi buraya kadar anladıgınızı umuyorum.. Gelelim Bizim Yapacağımız İşe…

Öncelikle 1 domain’imiz olucak, Domain diyip geçmeyin çünkü google domain’lere çok dikkat ediyor yani adsense bakımından. Mesela, www.mp3.com sitesinde gidipte security reklamını vermez yada oraya hastane reklamını vermez yada bunun gibi oraya sadece muzik ve dalları gibi reklamları yerleştirir. Eğer site sahibi Keyworlderi Security,spyware yaparsa içerik ve keywordler birbirini tutmadıgından İlk başta uyarı sonra hesap kapanmasına neden olur çünkü Google amca bize diyorki Doğru bilgi , güncellenen bilgi ver bize…
    Amacımız google’da en iyi keywordü en yüksek rakamla yakalamak bunun için herhangi bir programa yada scripte ihtiyacımız yok google bize bunuda sunmuş ve demişki buradan keywordünü sana o keyword’ün aram optimazyonunu vereyim diyor ve veriyorda buna göre rekabete yol açıyor..
    Google Keyword Tool: https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
    Bu kadar anlattıkta bana bunlar nasıl para kazandıracak der gibi hissediyorum sizi :D şimdi biraz yaratıcı olucaz biraz mantık ve birazda kurnaz olucaz ama unutmayın siz ne kadar kurnaz iseniz google sizden daha kurnazdır… Şimdi Adsense hesabınızın var olduğunu düşünüyorum ve boş bir index hazırlayıp üstüne 1 adet foto görüntü olsun die dursun onunda istediğimiz yerine google reklamlarını koyun ilk başta size google kendi reklamlarını koyar.. Dünyayı kim kurtardı … Bilmem kaçıncı bina kaç katı falan filan die büyük gif reklamları gelir 24 saat içinde siz keyword koymasanız domain’e bağlı reklamlar gelir yanidomain keyword görevi görür şimdi sizler keywordlerinizi koyucaksınız ama hangi Keyword’ler? İşte Burası en önemli kısım… Amacımız Para kazanmak ise en yüksek geliri veren keywordler mesela Dünyada En çok neyde rekabet wardır… 1. Otel 2. Rent a car firmalarında… otel reklamları için çok ii keywordler seçmeniz gerekiyor çünkü kimi oteller tık başına 0,3$ verirkeb kimileri 2,5$ verenler oluyor =) bunuda zamanla işin içine girince öğreneceksiniz.. Daha sonra en önemli kısım yani dana’nın kuyruğunun koptugu yer diyebiliriz şimdi boş bir index yapıcaksak yani güncellemiyeceksek Şunları Unutmamız lazım..
    meta name="robots" content="noindex"
    meta name="robots" content="nofollow"
    meta name="robots" content="noarchive"

Bu meta tag’lar tamamen altın değerinde sizin için Çünkü google siteyi index’lemiyor sayfasına kayıt etmiyor =) bu size ne kzandırır bu size dikkat çekmemenizi sağlar.. Umarım olayın kaba taslak biraz mantığını öğrenmişsinizdir.. Gerekli soruları bu başlık altında Sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım… Bol $$$$ günler :D

Bu Doküman BeyazTahribat Projesi için tarafımdan yazılmıştır. Hiçbir alıntı c/p yoktur war oldugunu söyleyenin ta a.q…

Edit: Meta'ları yanlış eklemişim...

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek
    https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
    bu reklam vermek isteyenler için olmasın?
    +bu kadar yazıya gerek yok.
    Frame içinde reklam verin keywordları CAR yada Hotels yapın tık başın 1$ olay budur.

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
    --
    hedefimiz burdan hangi keyword'ünne kadar sık arandıgını bulmak zaten sen müşteri gözüyle bakıcaksınki dolgun ücreti alasın....

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    saol efsun kral adamsın :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

google ads ile aylık ortalama ne kadar gelir elde ediyonuz.

500,600 $ alan varmı

not: felan alıyor filan alıyor demiyelim :)

eline sıcak para geçenler söz sizde :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    sevimsiz bunu yazdı:
    -----------------------------

google ads ile aylık ortalama ne kadar gelir elde ediyonuz.

500,600 $ alan varmı

not: felan alıyor filan alıyor demiyelim :)

eline sıcak para geçenler söz sizde :)

-----------------------------
    bu ay bi sorun olmazsa 800 dolar alacam.

www.karsinojen.tr.cx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

adsense iyidir :)
    benim tüm sponsorluğumu üstlenmiş durumda :)))

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek
    abi banada yardım edin de bende biraz sıcak para yapam :( şunu daha net anlatcak olan varsa pm atabilirmi index felan tam yapamıyom da bi el atında bende biraz kazanam  vala bi yardım edin ltfn

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hocam google cakmaz bu durumu degilmi sonradan hesap falan kapanmasın?

Toplam Hit: 1601 Toplam Mesaj: 9