folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google Adwords Hakkinda Yardim...

Google Adwords Hakkinda Yardim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Kolay gelsin muridler...

Keywords: hurtownia bielizny, hurtownia ręczników

Dil: Lehce

bu iki kelimeyi yazildi zaman google reklamlarinda ilk sirada olmak istiyorum, google adwords hesabima 500 tl ye yakin para yatirdim... bunun icin ne yapmam lazim.. yardimci olabilir misiniz ? kendim yapayim dedim olmadi bi cikti bi cikmadi, bazen gozukuyor bazen gozukmuyor... nedeni nedir ?

(tabi sadece bu iki keywordslede yetinmek istemiyor buna benzer kelimelerde eklemek istiyorum...)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

hocam nasıl yapıyorsun bi görünüyo bi görünmüyo derken ? raporlarda belli olmuyor mu ?

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

mesela anahtar kelimeyi ekledikten sonra gozukmeye basliyor Ve Uygun olup olmadigina baktigim zamanda uygun cikiyor.. Aradan 5 dk sonra Googleda cikmiyor Ve uygunlugu gidiyor.. sorun ne anlayamadim

mustafacsn tarafından 14/Ara/13 14:56 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Up :(

Yardim edecek birileri ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Google.pl üzerinden mi kontrol ediyorsun, yoksa kontrol sayfasından mı? Ayrıca bazen çıkıp bazen çıkmaması kelimenin popülerliği ve bütçenle alakalıdır.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Google.pl üzerinden mi kontrol ediyorsun, yoksa kontrol sayfasından mı? Ayrıca bazen çıkıp bazen çıkmaması kelimenin popülerliği ve bütçenle alakalıdır.

Abi butce ile alakali oldugunu biliyorum o yuzden ne kadarlik bir ilan vermem gerekiyor onu soruyorum.. Hem Google.pl den hemde analiz sayfasindan kontroln ediyorum

Toplam Hit: 700 Toplam Mesaj: 6