Google Adwords Hakkinda Yardim...
-
Kolay gelsin muridler...
Keywords: hurtownia bielizny, hurtownia ręczników
Dil: Lehce
bu iki kelimeyi yazildi zaman google reklamlarinda ilk sirada olmak istiyorum, google adwords hesabima 500 tl ye yakin para yatirdim... bunun icin ne yapmam lazim.. yardimci olabilir misiniz ? kendim yapayim dedim olmadi bi cikti bi cikmadi, bazen gozukuyor bazen gozukmuyor... nedeni nedir ?
(tabi sadece bu iki keywordslede yetinmek istemiyor buna benzer kelimelerde eklemek istiyorum...)
-
hocam nasıl yapıyorsun bi görünüyo bi görünmüyo derken ? raporlarda belli olmuyor mu ?
-
mesela anahtar kelimeyi ekledikten sonra gozukmeye basliyor Ve Uygun olup olmadigina baktigim zamanda uygun cikiyor.. Aradan 5 dk sonra Googleda cikmiyor Ve uygunlugu gidiyor.. sorun ne anlayamadim
mustafacsn tarafından 14/Ara/13 14:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Up :(
Yardim edecek birileri ?
-
Google.pl üzerinden mi kontrol ediyorsun, yoksa kontrol sayfasından mı? Ayrıca bazen çıkıp bazen çıkmaması kelimenin popülerliği ve bütçenle alakalıdır.
-
whoobay bunu yazdı
Google.pl üzerinden mi kontrol ediyorsun, yoksa kontrol sayfasından mı? Ayrıca bazen çıkıp bazen çıkmaması kelimenin popülerliği ve bütçenle alakalıdır.
Abi butce ile alakali oldugunu biliyorum o yuzden ne kadarlik bir ilan vermem gerekiyor onu soruyorum.. Hem Google.pl den hemde analiz sayfasindan kontroln ediyorum