folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google Adwords (Reklamdır Fakat Tam Olarak Nedir)

Google Adwords (Reklamdır Fakat Tam Olarak Nedir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler Mesela Şuan Google Adwords  Söyle Bişey Hediye Ediyor

İşletmenizin reklamını 80 TL değerindeki
    ücretsiz kupon ile Google'da yayınlayın

Diyor bu tam olarak nasıl işliyor yani 80 tl nekadar geçerli oluyor daha sonra bunun bitiminde reklamı iptal edebiliyormuyuz para ödememek için :d

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Google Adwords para kazancını artırmak için birebirdir. Bir reklam duzenlersın hangı kelımelerde cıkacagını belırlersın o kelımeler yazdıgında senın belırledıgın oranlarda tık başına ücret gider. Google musteri cekmek amacla bu tur deneme kuponlarını göönderir kupon bittiğinde reklam yayını durdurulur. Sen istersen para yatırarak devam edersin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

piratekadir bunu yazdı:
    -----------------------------

Google Adwords para kazancını artırmak için birebirdir. Bir reklam duzenlersın hangı kelımelerde cıkacagını belırlersın o kelımeler yazdıgında senın belırledıgın oranlarda tık başına ücret gider. Google musteri cekmek amacla bu tur deneme kuponlarını göönderir kupon bittiğinde reklam yayını durdurulur. Sen istersen para yatırarak devam edersin.

hım peki bu deneme kuponları nekadar etkili oluyor hocam

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

o deneme kuponlarını kullanman için öncelikle kredi kartından 7 tl gibi bi ücret kesiyolar. sonra adwords hesabının yeni olması gerekiyor. bana da göndermişlerdi. hesabı 7 tl ödeyip aktif hale getirdim ancak hesabım yeni olmadığı için kuponu kullanamadım :/

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Mycity bunu yazdı:

piratekadir bunu yazdı:

hım peki bu deneme kuponları nekadar etkili oluyor hocam

Fazlasıyla etkılı oluyor bazı kuponlar kredı kartı ıle odemeden olmada dırek yayına gırıyor cogu kişi kredi kartından 7 tl istiyor diyor ama benım kullandıgım kuponlarda hiç istemedi. Ne tür sitede kullancağınızı bilmiyorum ama e ticaret sitesinde deneme yaptığım için söylüyorum parasını fazlasıyla cıkarıyorsunuz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

o deneme kuponlarını kullanman için öncelikle kredi kartından 7 tl gibi bi ücret kesiyolar. sonra adwords hesabının yeni olması gerekiyor. bana da göndermişlerdi. hesabı 7 tl ödeyip aktif hale getirdim ancak hesabım yeni olmadığı için kuponu kullanamadım :/

Arkadaşında dediği gibi 0dan yeni hesap açık kesinlikle kullanmak için 7 tl ücreti benım kuponlarda hiç istemedi şans demekki :). Ama bazı kuponlarda istediği doğrudur.

Toplam Hit: 797 Toplam Mesaj: 6