Google Adwords"A Reklam Vermek
-
Evet arkadaşlar google adworkd'a reklam vermek istiyoruz.Zannediyorum maaliyeti kendimiz belirliyormusuk.Daha önce reklam veren arkadaşlarımız varsa konu hakkında yorumları neler bilmek istiyoruz acaba bi faydası varmı maliyet bakımından nasıl?
-
en az 40 ytl oluyo diye biliyorum açın kardeşim sayfası türkçe zaten okuyun herşey yazıyor
-
hocam en basta ucuz oluyo sonra google bi gecirmeye baslıo :D kredi kartı kullanma eft havale yap. sürekli vericeksen işe yarıyo.biz kullandık
-
Hoca sonuçta maliyeti biz elirlemiyormuyuz.Örneğin 50 ytl yatırıp tık başı maaliyeti de 15 kuruş seçip reklam her tıklandığında 50 ytl'lik paradan 15 kuruş düşürmüyor mu?.Ve ayrıca reklamın faydasını gordunuz mu...
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------hocam en basta ucuz oluyo sonra google bi gecirmeye baslıo :D kredi kartı kullanma eft havale yap. sürekli vericeksen işe yarıyo.biz kullandık
----------------------------- -
hocam maaliyeti kendin seçiyosun
başlamak için minimum 14 ytl
havale felan yaparsan onaylanması en az 1 hafta sürüyor
kredi kartıyla 5 dk içinde onaylanıyor..
para transferini istanbulda citibanka yapıyosun googlenin anlaşmalı ortak şirketinin hesabına
şeçtiğin anahtar kelimeler ile düzenlediğin text reklamlar sponsor bağlantı olarak googlede ve google nin ortak sitelerinde yayınlanıyor.
ayrıca tıklanma başına kendinde bir limit koyabiliyorsun..
kredi kartı kullanmanın herhangi bir sakıncası yok
atıyorum 100 ytl k.kartından para yatırdın ama 25 ytl sini harcadın kalan parayı reklamı durdurarak iadesinin istiyosun hemen yolluyolar..
son derece etkili şahşen 3 günde 1000 tekil ziyaretçi aldım maliyeti 23 küsür ytl -
PEKİ HOCAM TIK BAŞI MALİTEYİ NE SEÇEYİM?
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hocam maaliyeti kendin seçiyosun
para transferini istanbulda citibanka yapıyosun googlenin anlaşmalı ortak şirketinin hesabına
şeçtiğin anahtar kelimeler ile düzenlediğin text reklamlar sponsor bağlantı olarak googlede ve google nin ortak sitelerinde yayınlanıyor.
atıyorum 100 ytl k.kartından para yatırdın ama 25 ytl sini harcadın kalan parayı reklamı durdurarak iadesinin istiyosun hemen yolluyolar..
son derece etkili şahşen 3 günde 1000 tekil ziyaretçi aldım maliyeti 23 küsür ytl
----------------------------- -
kalekule bunu yazdı:
-----------------------------PEKİ HOCAM TIK BAŞI MALİTEYİ NE SEÇEYİM?
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hocam maaliyeti kendin seçiyosun
son derece etkili şahşen 3 günde 1000 tekil ziyaretçi aldım maliyeti 23 küsür ytl
-----------------------------2 seçenek var orda birini sen belirliyebiliyosun ikincisi varsayılan google kendi belirliyor
tık başına bütçe belirlemek bana biraz ters sonuşta ne etki eder bilmiyoz.. ben varsayılan kulanıyorum onu tavsiye ederim.