Google Adwords"A Reklam Vermek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalekule
    kalekule's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar google adworkd'a reklam vermek istiyoruz.Zannediyorum maaliyeti kendimiz belirliyormusuk.Daha önce reklam veren arkadaşlarımız varsa konu hakkında yorumları neler bilmek istiyoruz acaba bi faydası varmı maliyet bakımından nasıl?

Nebula
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

en az 40 ytl oluyo diye biliyorum açın kardeşim sayfası türkçe zaten okuyun herşey yazıyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

hocam en basta ucuz oluyo sonra google bi gecirmeye baslıo :D kredi kartı kullanma eft havale yap. sürekli vericeksen işe yarıyo.biz kullandık

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalekule
    kalekule's avatar
    Erkek

Hoca sonuçta maliyeti biz elirlemiyormuyuz.Örneğin 50 ytl yatırıp tık başı maaliyeti de 15 kuruş seçip reklam her tıklandığında 50 ytl'lik paradan 15 kuruş düşürmüyor mu?.Ve ayrıca reklamın faydasını gordunuz mu...

streetw1se bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam en basta ucuz oluyo sonra google bi gecirmeye baslıo :D kredi kartı kullanma eft havale yap. sürekli vericeksen işe yarıyo.biz kullandık

Nebula
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hocam maaliyeti kendin seçiyosun
    başlamak için minimum 14 ytl
    havale felan yaparsan onaylanması en az 1 hafta sürüyor
    kredi kartıyla 5 dk içinde onaylanıyor..

para transferini istanbulda citibanka yapıyosun googlenin anlaşmalı ortak şirketinin hesabına

şeçtiğin anahtar kelimeler ile düzenlediğin text reklamlar sponsor bağlantı olarak googlede ve google nin ortak sitelerinde yayınlanıyor.
    ayrıca tıklanma başına kendinde bir limit koyabiliyorsun..

kredi kartı kullanmanın herhangi bir sakıncası yok
    atıyorum 100 ytl k.kartından para yatırdın ama 25 ytl sini harcadın kalan parayı reklamı durdurarak iadesinin istiyosun hemen yolluyolar..

son derece etkili şahşen 3 günde 1000 tekil ziyaretçi aldım maliyeti 23 küsür ytl

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalekule
    kalekule's avatar
    Erkek

PEKİ HOCAM TIK BAŞI MALİTEYİ NE SEÇEYİM?
    snnyk
    bunu yazdı:

para transferini istanbulda citibanka yapıyosun googlenin anlaşmalı ortak şirketinin hesabına

şeçtiğin anahtar kelimeler ile düzenlediğin text reklamlar sponsor bağlantı olarak googlede ve google nin ortak sitelerinde yayınlanıyor.

atıyorum 100 ytl k.kartından para yatırdın ama 25 ytl sini harcadın kalan parayı reklamı durdurarak iadesinin istiyosun hemen yolluyolar..

son derece etkili şahşen 3 günde 1000 tekil ziyaretçi aldım maliyeti 23 küsür ytl

Nebula
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

kalekule bunu yazdı:

PEKİ HOCAM TIK BAŞI MALİTEYİ NE SEÇEYİM?
    snnyk
    bunu yazdı:

2 seçenek var orda birini sen belirliyebiliyosun ikincisi varsayılan google kendi belirliyor
    tık başına bütçe belirlemek bana biraz ters sonuşta ne etki eder bilmiyoz.. ben varsayılan kulanıyorum onu tavsiye ederim.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 1547 Toplam Mesaj: 7