Google Adwords'den Gelen Mail

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek

    Google AdWords'den az önce mail geldi. Web sitemde kötü amaçlı yazılım var diye. Web sitemi https://www.google.com/transparencyreport/safebrowsing/diagnostic/?hl=tr#url=www.zulfumehmet.com adresinde tarattım birşey çıkmadı. Marez temada kullanmıyorum. Mail neden gelmiş olabilir. Gözümden kaçan birşey mi var.

     

    Gelen mail:

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    Sayın Kullanıcımız,

     

    Sitelerinizden birinin reklamcılık politikalarımızı ihlal ettiği konusunda sizi uyarmak isteriz. Bu ihlal nedeniyle, söz konusu siteye bağlı reklamlarınızın hiçbiri yayınlanamayacak ve bu siteye yönlendiren yeni reklamlar onaylanmayacaktır.

     

    Sitenizi düzeltmek ve reklamınızın yeniden yayınlanmasını sağlamak için yapabilecekleriniz aşağıda açıklanmıştır:

     

    1. Şu anda politikalarımızı ihlal eden siteyle ilgili gerekli değişiklikleri yapın:

     

         Görünen URL: zulfumehmet.com 

     

     

         Politika ihlali: Kötü Amaçlı veya İstenmeyen Yazılımlar

         Ayrıntılar ve talimatlar: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/6020954#311 

     

     

    2. Yukarıdaki bağlantıda sunulan talimatları uygulayarak sitenizi bize yeniden gönderin. Siteniz politikalarımıza uyuyorsa yeniden yayınlanması için onaylanabilir.

     

    Reklamlarınız birkaç kez askıya alınırsa sitenizin Google'da reklam vermesi süresiz olarak askıya alınabilir. Reklamcılık politikalarımızın ihlalinde ısrar edilmesi Adwords hesabınızın da askıya alınmasına neden olabilir. Bu nedenle, politikalarımızı inceleyerek sorunları en kısa sürede gidermeniz önemlidir. AdWords askıya alma politikaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/adwordspolicy/answer/164786?hl=tr&utm_source=policy&utm_medium=email&utm_campaign=spsu adresini ziyaret edin.

     

    Saygılarımızla,

    Google AdWords Ekibi

     

    --------------

    Lütfen bu iletiyi doğrudan yanıtlamayın. Bu ileti, gelen e-postaları kabul etmeyen, yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresinden gönderilmiştir. Bunun yerine lütfen https://support.google.com/adwords/answer/8206?contact=1&hl=en&utm_source=policy&utm_medium=email&utm_campaign=spsu adresini ziyaret ederek bize ulaşın (kullanabileceğiniz destek kanalları ve çalışma saatlerimiz bu adreste listelenmiştir).

     

     

    -----------------------------------------

    http://adwords.google.com/um/EmailOptOutLink?token=AOGacIoY80XFsPl4m-eNjY29hpuzqAdkGWq0Z48RHuyMPh65GRG-7xsuqKv5MAbPsSyfZIwnwwa5fzLa4g_axIhMLj4XAG90MMQiGdvnVEoc1El30xoJZVY adresini ziyaret ederek mailadresim@mail.com ile ilişkili hesap için politikalarla ilgili e-posta listesinden çıkabilirsiniz (bu bağlantının geçerlilik süresi 30 gündür).

     

    Google Ireland Ltd.

    Gordon House, Barrow Street

    Dublin 4, İrlanda

    Dublin, İrlanda'da kayıtlıdır | Kayıt Numarası: 368047


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 1
google