Google Adwors Rakip Reklam Sabote Etmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Konu başlığı sanırım yeterince açıklayıcı :)

Bir ürün satmaya çalışıyorum kuponla adwords kampanyası hazırladım fakat lavuğun biri durmadan fiyat kırıyor ayar oldum bunun bütçesini robot tıklamalarla bitirmeyi planlıyorum.Hali hazırda böyle birşey elinde olan varmı , gören duyan arşivinde bulunan ..

Mesela program çeşitli proxy server bağlanıp belirlenen reklama tıklayacak sitede bir iki dakika gezecek çıkacak bu kadar ve ya aynı işleri yapan bir bot varmı piyasada.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Onun yaptığı serbest piyasa, gayet normal. Senin yaptığın onun ekmeğine göz dikmek ve adını sen koy.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Ben onun ve ya benim ne yaptığımı sormadım.Bu konuda bilgisi olan varmı diye konu açtım,bilen isterse paylaşır teşekkür ederiz, kullanıp kulanmamak kişiye kalmış birşey,lütfen her zaman olduğu gibi konuyu dağıtmayın kaldıki bunu tahribatta soruyoruz diyanet forumlarında değil bu yüzden işin ahlaki ve etik boyutu kişinin kendisini ilgilendirir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben onun ve ya benim ne yaptığımı sormadım.Bu konuda bilgisi olan varmı diye konu açtım,bilen isterse paylaşır teşekkür ederiz, kullanıp kulanmamak kişiye kalmış birşey,lütfen her zaman olduğu gibi konuyu dağıtmayın kaldıki bunu tahribatta soruyoruz diyanet forumlarında değil bu yüzden işin ahlaki ve etik boyutu kişinin kendisini ilgilendirir.

-----------------------------
    hahaha asabi mürid :P Bazen o dediğin programları nette goruyorum ama google hemen önlemini alıyor. Hak yoluyla geç rakibini en iyisi :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

google adwors review diye bir mevzusu var yani bunu yapsan bile o elemana zarar değil destek bile olursun.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 1402 Toplam Mesaj: 5