Google Alt Linkin Yararları ?
-
arkadaşlar google da ismini unuttum diye aratınca 3 adet alt link aldığımızı görüyorum :D
Hoşuma da gitti hani :D
İlk defa bir alt linkim oluyor. yaraları nelerdir :D
-
hacı pek bir yararı yok, artislik sadece, hoşuna gidiyor öle bağlantıların çıkması :)
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
hacı pek bir yararı yok, artislik sadece, hoşuna gidiyor öle bağlantıların çıkması :)
-----------------------------hmm.. :S
-
gayette yararı var.. bir program sitesinde direk download linkine gitme gibi düşünüle bilir..
google zaten site içerisinde hareketliliğe göre kendi belirliyor.. sitene bakarsan en aktif o kısımlar.. bence faydası büyük.. ben o bağlantıları kullanıyorum sıklıkla.. reklamlada boğmamışsın tam orjinal içerik işte :) :D.. düzenlemek yada kaldırmak istersen google webmaster tools dan kaldrılınabiliyo.. ama kaldırma :|
-
tarzan bunu yazdı:
gayette yararı var.. bir program sitesinde direk download linkine gitme gibi düşünüle bilir..
google zaten site içerisinde hareketliliğe göre kendi belirliyor.. sitene bakarsan en aktif o kısımlar.. bence faydası büyük.. ben o bağlantıları kullanıyorum sıklıkla.. reklamlada boğmamışsın tam orjinal içerik işte :) :D.. düzenlemek yada kaldırmak istersen google webmaster tools dan kaldrılınabiliyo.. ama kaldırma :|
-----------------------------:D mutlu etti yorumun :D:D teşekkür ederim hocam :D
-
myblackworldweb bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------:D mutlu etti yorumun :D:D teşekkür ederim hocam :D
-----------------------------hacım fazla bir yararı yok, sadece google tarzanın dediği gibi aktif kısımları kullanıcalara faydalı olsun diye arama sonuclarında gösteriyor, genelde google siteni sevmiş derler o kadar, fazla bişeyi yok yani...
-
gayet çok güzel başarılı yapmışlar
-
peki bu özelliklerin bizim sitemizdede çıkmasını sağlamanın bir yolu var mı?
anladığım kadarıyla bunları google kendi belirliyor
peki bu işleri hızlandırmanın bir yolu var mı?
-
ahahah. konu başlığını öyle bi okudum ki, " at linkin yar.kları " lan diyorum kendi kendime google la, atla, linkle ne alakası var acaba bunun :D
-
tahta bunu yazdı:
peki bu özelliklerin bizim sitemizdede çıkmasını sağlamanın bir yolu var mı?
anladığım kadarıyla bunları google kendi belirliyor
peki bu işleri hızlandırmanın bir yolu var mı?
-----------------------------yok hocam.. bende çok aradım çok seocuyada sordum ama kimse bulmamış.. bulan varsa da söylememiş.. ama google belgelerinde googleın aktiviteye göre çıkarttığı yazıyor sadece..
-
myblackworldweb bunu yazdı:
:D mutlu etti yorumun :D:D teşekkür ederim hocam :D
-----------------------------rica ederim hocam başarılar..