folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google Alternatifi: Tıklama ,Gösterim, Üye , Kısaca, Herşeyden Kazanın !!!

Google Alternatifi: Tıklama ,Gösterim, Üye , Kısaca, Herşeyden Kazanın !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

50K Gösterime 1 Ytl
    25 Tıklamaya 1 Ytl
    Gönderilen Ücretsiz Üye Başına 0,2
    Ücretli Üye Başı 20 Ytl
    Ref ile Bırakılan 20 İlan Başına 1 Ytl

Not: 24 Saat içerisinde aynı ip'den max 2 tık ve gösterim sayılır.
    Göstemede ve tıklamada ziyaretçiye atılan cookies 1 ay saklanır böylece kişi daha sonra üye olsa bile yada ilan bırakırsa sizin kazancınıza eklenir.
    Ücretsiz üye olan referansınız daha sonra ücretli üyeliğe dönerse yine kazancınıza yansır.

Şuan Programın eksikleri var ama bunlar çalışmasına engel değil.

Dode - WebMaster Ortaklığı adresinden üye olup Sorun yada Sorularınız için Destek Bölümünden yazınız.

Dode Ürün Satan Fİrmaları Listeler için partnerliğe başlayabilirsiniz.

Kuralları okuyunuz.
    Üye oldukdan sonra e-posta doğrulayın
    Sonrasından bizim onayımızdan geçeceksiniz.
    TC No doğruluğuna dikkat edin.
    TcNo ile kimlik bilgileiri uymayanlar Onaylanmayacak.

Sonrasında Sitenizi ekleyip doğruladıkdan sonra tekrar biz onaylıyoruz ve banner seçip başlıyorsunuz.

bi webmaster sitesin de gördüm bu siteyi. paylaşıyım dedim ,çok güzel bir sistemleri var ve tıklarda şimdilik hile yapmadılar :| 

bu güne kadar tıklarımın oranı en yüksek site :|

bence iyi bir google alternatifi. ref imi vermedim. modlar silmesin konuyu boş yere :) 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

bi sakat olmaz da aga

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Denemekten birşey kaybetmeyiz işimiz ne ki zaten:) Teşekkürler ilk fırsat deniyorum..

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Eğerki parayı ödüyorlarsa çok iyi hoca. Uzun zamandır böyle birşey arıyordum. Sağolasın.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 1743 Toplam Mesaj: 4