folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google Ana Sayfasına Renkli Tasarımlar

Google Ana Sayfasına Renkli Tasarımlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Logo ve arama kutusundan oluşan sade beyaz tasarımlı Google ana sayfası değişiyor mu?

Oldukça basit bir ana sayfaya sahip olan Google, bu basitliğin yanında gayet kullanışlı bir sistemi senelerdir internet kullanıcılarına sunuyor. Ancak kullanıcı tepkilerini ölçen şirket yakın zamanda bazı değişikliklere gidecek gibi görünüyor.

Hava yağmurlu, sayfa parçalı bulutlu

Dekoratif temalar kullanarak üye kullanıcıların giriş sayfasını değiştirmeyi düşünen Google, yerel hava durumu veya borsa hareketleri gibi günlük yaşantımızdaki değişimlere göre sayfaların da farklı temalarla sizi karşılamasını sağlayacak.

Şirketin kullanıcı tarafı ve arama ürünlerinden sorumlu başkan yardımcısı Marissa Mayer, Google'ın "skins" diye bilinen yeni dekorasyon paketinin kullanıcıları internet üzerinde bir oturma odasında oturuyormuşçasına evinde hissettirmek amacıyla tasarlandığını belirtti. Yeni kişiselleştirilen arayüzlerin çok daha zevkli ve kullanışlı bir yapıya sahip olduğunun da altını çizdi.

Neler olacak?

İlk oluşturulan dekorasyonlar birkaç farklı temadan oluşuyor. Bunlar Japon çay bahçesi, plaj, şehir görünümü ve sıradan bir otobüs durağı gibi konuları içeriyor. Kullanıcıların posta koduna göre değişiklik gösterebilecek bu temalar zamanın gece veya gündüz saatlerinde oluşuna göre de değişebilecek.

Ayrıca içeriği konusunda bilgi sızdırılmasa da, site üzerinde aralara serpiştirilmiş sürpriz yumurtalar bulunacak. Bunların da gadget'lar tarzında teknolojik kolaylıklar olacağı tahmin ediliyor.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Haber gerçekleşti.Artık Google kişiselleştirilebiliyor :)

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twister_89
    twister_89's avatar
    Erkek
    wallaha güzelmiş.artık kişisel oldu bu zımbırtı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

google bunları duyuruyor duyuruyorda daha www.google.com.tr den girerken sorun var.Saolsun Türktelekom, onu geçtim google.ru dan giriyorum aam logo vamrış 23 nisanda o yok şu yok bu yok.

Bir ton haber aldık ne zaman uygulamaya geçilcek yok google işletim sistmei vardır 1 seneden fazla oldu nerde o ?Olayların devamlılığını tkaip edemiyorum bu yonde biraz karışık mesela hoca sen nerden buldun bu haberi niye biz göremiyoruz.Atıyorum mynet var anasayfadan takip edilir yahooda öyle google ın haber sayfası vardı fakat google ın en berbatlığı o üstte bi yerde bütün herşeyini vermesi lazım mynet gibi.

Mynet mysite, mail, icq, oyun gibi bir çok alanını gösteriyor.Biraz kötü bence google da olmaması.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Haberin doğruluğumu kaldı.Uygulanmaya başladı demişim.

www.google.com.tr de yazıyor sağ üst köşede kocaman "Kişiselleştirilmiş Ana Sayfa" diye

Ben kullanmaya başladım zaten

http://img63.imageshack.us/img63/8362/untitledop7.jpg

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ok kurcalayım biraz saolasın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

google ı seviyorum :)

ayrıca ajax örneği için çok güzel olmuş , gerçekten sağlam bi ajax tabanı var sitenin  

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 997 Toplam Mesaj: 7